![]() |
ModaCar TORPİDO,PLASTİK KORUMA KİTİ HEDİYELİ Su Basıncı Arttıran 11 Metre Avuç İçine Sığan Hortum 33c004 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ModaCar TORPİDO,PLASTİK KORUMA KİTİ HEDİYELİ Su Basıncı Arttıran 11 Metre Avuç İçine Sığan Hortum 33c004ModaCar TORPİDO,PLASTİK KORUMA KİTİ HEDİYELİ Su Basıncı Arttıran 11 Metre Avuç İçine Sığan Hortum 33c004 [*] Ürün Özellikleri : [*] Çelik Su sıkma tabancası 11 metre suyu kapatınca daralıp katlanabilen yer kaplamaz hortum Hortum dışı dayanıklılığı arttırmak için sağlam senteteik ip ile kaplanmıştır[*] Musluktan cıkan basıncı arttıracak şekilde dizayn edilmiştir ![]() Farklı musluk tiplerinde kullanmak için gerekli musluk ucu adaptörü Muslukta hortumu sabitleme amaçlı pratik yay Renk seçimi yoktur karışık olarak gönderilecektir[*] Kullanım Şekli:Hortumun bir ucuna basınçlı tabancayı takın, diğer uca musluğunuz için uygun büyüklükteki lastik adaptötü seçip takın ![]() Hortumu musluğa geçirin ve hortumun sabitleyici yayını musluğun üstünden geçirip hortumu sabitleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14 ![]() ![]() 16,72 TL |
![]() |
![]() |
|