![]() |
Garip, Hiç Dostu Olmayan Kimsedir |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Garip, Hiç Dostu Olmayan KimsedirGarson: Ne düşünüyorsun? Garip: Dostluğu ![]() Garson: Zaman kaybediyorsun dostum ![]() Garip: Sadece değer kazandırıyorum ![]() Son günlerde sol yanımdan giden tek şey ömür boyu yanımda olacak dediğim dostum değildi ![]() ![]() ![]() En son giden dostum son söz olarak “yalnız kal” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Realist benliğimden sıyrılıp, çocuksu hayalperestliğe bürünerek düşlüyorum (düşüşe geçiyoruz kaptan); Ben düşmeden koluma giren… Herkesin anlamsız dediği felsefeme anlam veren… Saatim durmuşsa bile zamanın sesini dinleten… Uzakta olsa bile yol arkadaşlığını hissettiren… Konuşmasak bile yön çizen… “az laf çok iş” diyip kelimeleri israf etmeyen ve biraz da ölmeyen bir dost yanıma gelsin ![]() Nasıl olsa dedem “dost hiç gitmeyen” dedi ![]() ![]() ![]() Mademki dost hiç gitmeyen: Dört dostum var şimdi: kalbim, beynim, nefsim ve ben! Not: Garson dedi ki; bazı dostlar uzaklara gider, dostsa varlığını bilmek yeter ![]() ![]() Garip: Öyleyse bana Rabbim yeter… Nimet Sarı - Haber5
![]() |
|