![]() |
Tibet Ağırtan - Kıskaç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tibet Ağırtan - KıskaçTibet Ağırtan - Kıskaç Türkiye Rock Müziğin’in kilometre taşlarında imzası bulunan Tibet Ağırtan, Kıskaç adlı albümüyle, uzun zamandır ayrı kaldığı hayranlarıyla buluşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Tibet Ağırtan 1965, Mersin doğumludur ![]() ![]() ![]() ![]() 1995’te gruptan ayrılıp, solo çalışmalara yöneldi ve aynı yıl “Yat Geliyorum”(Uzelli) ardından 1997 yılında “Kalk Gidiyorum” (Ada)adlı iki solo albüm çalışması gerçekleştirdi ![]() ![]() 1992’de Avusturalya’ya yerleşti ve burada “Gece” isimli bir grup kurarak türkü albümü yaptı ![]() “Kırık Kalpler” isimli grubuyla sayısız konser verdi ![]() 2005 yılında Zardanadam’ın Dibini Gör albümünde prodüktör olarak yer aldı ![]() 2006''da yayınlanan Mavi Sakal’ın “Son…ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatih Saraçoğlu’ nun deyimiyle “Eğer bir adam sahnede harikalar yaratıyorsa, dinleyenleriyle şakalaşıyorsa, üç saat boyunca hiç durmadan rock’n roll söyleyebiliyorsa, gitar çalarken parmakları klavyenin üzerinde dans ediyorsa, “yat geliyorum çünkü seni seviyorum” diyebiliyorsa o adam ya Tibet Ağırtan’dır ya da Tibet Ağırtan dinliyordur ![]() Şarkı Listesi 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 11,87 TL |
![]() |
![]() |
|