![]() |
Gönül Yazar - Orjinal Kayıtları İle Taş Bebek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönül Yazar - Orjinal Kayıtları İle Taş BebekGönül Yazar - Orjinal Kayıtları İle Taş Bebek Olmaz Ilaç Söz & Müzik: Hacı Arif Bey Leyla Ile Özge Candır Söz: Vecdi Bingöl Müzik: Saadettin Kaynak (Kanun Taksimi - Coşkun Erdem) Kıskanırım Seni Ben Söz: H ![]() Sigaramda Duman Duman Söz & Müzik: Polat Tezel (Gitar Taksimi - Cengiz Coşkuner) Hayat Harcadın Beni Söz Halil Çelikoğlu Müzik: Ali Ihsan Kısaç Gönlüm Seninle Söz: Ülkü Aker Müzik: Coşkun Sabah Kim Arar Seni Söz: Ülkü Aker Müzik: P ![]() Bir Tanrıyı Birde Beni Söz: Ali Tekintüre Müzik: Coşkun Sabah Toprak Alsın Muradımı Söz: Ali Tekintüre Müzik: Coşkun Sabah Derlerimi Zincir Yaptım Söz & Müzik: Mustafa Alpagut Esmerim Söz & Müzik: Anonim Bilemezsin Ki Söz: Asuman Polat Müzik: Irfan Özbakır Sus Sus Sus Söz & Müzik: Suat Sayın Merak Etme Sen Söz & Müzik: Ferdi Tayfur Söyleyin Yıldızlar Söz & Müzik: Suat Sayın Zor Dostum Zor Söz: Ülkü Aker Müzik: Mehmet Pekün Tanımazsın Beni Söz Ülkü Aker Müzik: Rıfat Şanlıel Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 11,76 TL |
![]() |
![]() |
|