|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
musichappy, turkish, unforgettable, year |
![]() |
The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 1The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 1 CD 1: Belki Bir Sabah Geleceksin Beste & Güfte: Şakip Ayhan Özışık Kimi Dertten İçermiş Beste & Güfte: Yusuf Nalkesen Yemin Ettim Bir Kere Beste: Selahattin İnat Güfte: Yusuf Nalkesen Makber (Her Yer Karanlık) Beste: Mehmet Baha Pars Güfte: Abdülhak Hamit Tarhan Ben Küskünüm Feleğe Beste & Güfte: Baki Duyarlar Bir Gece Ansızın Gelebilirim Beste: Rüştü Şardağ Güfte: Ümit Yaşar Oğuzcan Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar Beste: Teoman Alpay Güfte: Hikmet Münir Ebcioğlu Mihrabım Diyerek Beste: Avni Anıl Güfte: Turgut Yarkent Bir Demet Yasemen Beste & Güfte: Zeki Müren Bir Kül Biraz Duman Beste: Avni Anıl Güfte: Ümit Yaşar Oğuzcan İnleyen Nağmeler Beste & Güfte: Zeyneltin Maraş Ham Meyvayı Kopardılar Dalından Beste & Güfte: Anonim CD 2: Bir Sen Kaldın İçimde Beste: Selahattin Pınar Beste: Mustafa Sevilen Güzel Bir Göz Beni Attı Beste & Güfte: Osman Nihat Akın Geçti Ömrün Beste: Selahattin Pınar güfte: Vecdi Bingöl Perişan Şaçların Beste: Yesari Asım Arsoy Güfte: Anonim Ey Gül-i Bag-ı Eda Beste & Güfte: Dede Efendi Meste Oldu Gönül Beste & Güfte: Şerif İçli Bir Vefa Bir Çeşm-i Bidad Beste & Güfte: Dede Efendi Hala Acıyor Gözlerin Yaktıgı Yerler Beste: Şerif İçli Güfte: M ![]() Söyle Sevgili Söyle Beste: Münir Nurettin Selçuk Güfte: Vecdi Bingöl Sahilde O Hoş Buseri Beste & Güfte: Yesari Asım Arsoy Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,89 TL |
![]() |
![]() |
|