|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| musichappy, turkish, unforgettable, year |
The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 4 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 4The Unforgettable Turkish Music-happy New Year 4 CD 1: Aheste Çek Kürekleri Beste: Munir Nurettin selçuk Güfte: Yahya Kemal Beyatlı Beni Ateşlere Salan Beste: Zeki Arif Ataergin Kemençe Taksimi-Bir Zamanlar Maziye Bak Beste: Şükrü Tunar Güfte: osman Nihat Akın Kadın Beste: Teoman Alpay Güfte: Melih Üzer Yangın Olur Beste & Güfte: Anonim Gönlümün İçindedir Beste & Güfte: Sadettin Kaynak Hicaz Peşrev - Yine Neş''e-yi Muhabbet Beste & Güfte: İsmail Dede Efendi Herkez Gibi Yanlız Kaldım Meyhanede Beste: Refik Fersan Güfte: Yesari Asım Arsoy Bu Yaz Geçen Günlerimiz Beste & Güfte: Yesari Asım Arsoy Gözlerin Hayran Bakarmış Beste: Şefir İçli Güfte: H Münir EbcioğluYeşil Olur Şu Konya''nın Meram''ı Beste: Kadri Şençalar Güfte: Necdet Atılgan Eski Dostlar Beste: Gültekin Çeki Güfte: Hayri Mumcu CD 2: Sözmez Artık Yüreğimde Beste & Güfte: Kadri Şençalar Kalamış (Yok Başka Yerin Lütfü) Beste: Münişr Nurettin Selçuk Güfte: Behçet Kemal Çağlar İltimas Etmeye Yare Varınız Beste & Güfte: Hacı Arif Bey Gönlüm Yaralı Beste & Güfte: Kadri Şençalar Yadeler Aldı Beni Beste: Sadettin Kaynak Güfte: Vecdi Bingöl Biz Heybeli''de Her Gece Beste & Güfte Yesari Asım Arsoy Ninni (Yine O Menekşe Gözler Aralı Beste: Kadri Şençalar Güfte: Vecdi Bingöl Ben Yitirdim Yane Yane Beste: Selahattin Pınar Güfte: Yunus emre Menekşe Gözler Hülyalı Beste & Güfte: Yesari Asım Arsoy Yine Bu Yıl Ada Sensiz Beste & Güfte: Osman Nihat Akın G3ezdiğim Dikenli Aşk yollarında Beste: Kadri Şençalar Güfte: Necdet Arılgan Adanın Yeşil Camları Beste: Şükrü Tunar Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 20129,89 TL |
|
|
|