Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mete, onur

Onur Mete - Ben Onur Mete

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye’nin en önemli söz yazarı ve bestecilerinden Onur Mete, yaklaşık 10 yıllık uzun bir aradan sonra üçüncü stüdyo albümü ile geri dönüyor
1995 yılında profesyonel müzik kariyerine vokalist ve gitarist olarak adım atan Onur Mete, 1997 ve 2002 yıllarında yayınladığı iki albüm ve farklı şarkıcıların yorumladığı birçok şarkısıyla Türk Pop Müziği’ne imzasını atmış bir müzik adamı

Albüm yapmadığı 10 yıl boyunca sahneye çıkmaya ve şarkılar yazmaya devam eden Onur Mete, seçtiği sözü ve müziği kendisine ait 9 yepyeni şarkı ile 2 versiyondan oluşan, toplam 11 şarkının yer aldığı ve adını “Ben Onur Mete” olarak belirlediği üçüncü albümü ile kaldığı yerden devam ediyor

Onur Mete, Rec Müzik etiketiyle Aralık 2011’in üçüncü haftası raflarda yerini alacak olan “Ben Onur Mete” isimli yeni albümünden ilk olarak söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi Alpay Göltekin’e ait olan “Haberim Yok” adlı şarkısıyla müzik severlerin karşısına çıkıyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
11,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com