Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değerler, eğitimi, psikolojisi

Değerler Psikolojisi ve Eğitimi

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaybedilmeye başlanıldığının farkına varıldığı andan itibaren yaşama yeniden dahil edilmeye çalışan değerler, Türkiye’de değerler eğitimi çalışmalarının başlatıcılarından biri olan Prof Dr Hayati Hökelekli tarafından etraflıca ele alınıyor

Hökelekli, bireyin kendisini bilmesi ve kontrol edebilmesiyle başlayan değerler serüvenini topluma taşıyor Bireysel ve toplumsal mutluluğun kaynağı olan değerleri, psikoloji ve ilahiyat disiplinlerinin bilgilerini bir araya getirerek gündeme getirirken, değerlerin bireylere aktarımı vesilesiyle ele alınan eğitim boyutunda yapılan değerlendirmelerden sonra eğitim için yapılabilecek pratikleri ele alıyor Eğitim sistemimizde yeni yeni üzerinde durulmaya başlanan değerler eğitimi nasıl olmalı sorusuna eğitimcilere destek olacak mahiyette önerilerle cevap veriyor

Topluma yön verecek niteliklere sahip üstün zekâlı çocukların ve gençlerin değerler ile ilişkisi ve değerlerin sağlıklı bir şekilde onlara kazandırılması üzerinde duruluyor olması kitaba farklı bir boyut kazandırıyor

Değerler ile ilgilenen eğitimcilere, anne babalara ve bu konuda kafa yoran herkese geniş kaynakçasıyla rehber bir kitap: Değerler Psikolojisi ve Eğitimi

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
11,88 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com