Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etnik, türkiye’nin, yapısı

Türkiye’nin Etnik Yapısı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye’nin Etnik Yapısı

Türkiye’nin Etnik Yapısı

“A Tayyar Önder’in 5 yıllık araştırması (Kürtler) hemen tüm malzemeyi önümüze koyuyor” “Farklı ülkelerden ünlü araştırmacıların savları incelenmiş Bulgular sergilenmiş…” “ Araştırmadaki bazı önemli noktaları Cumhuriyet okurları ile paylaşmak gerektiğine inanıyorum Çünkü bunlar her bilinçli yurttaşın bilmesi ve üzerinde düşünmesi gereken şeyler
ProfDr Ahmet Taner Kışlalı
“Eseriniz, sadece şimdiki yaşayanlara değil, gelecek nesillere de ne olduklarını bilmeleri konusunda bir kaynak olarak hak ettiği yeri alacaktır İnanılmaz derecede, gerçekleri çarptırarak ülkemiz insanlarının kafasını bulandıran, kasıtlı ve maksatlı yayınlarla geleceğimizi karartanlara büyük bir darbe vuracak olan eseriniz için sizi en samimi dileklerimle kutlarım
Prof DrLütfi Baş
“Ben hayatımda bu kadar ilmi verilere, ilmi noktalara değinerek yazılan bir kitap okuduğumu pek hatırlamıyorum Sn Ali Tayyar Önder’in kitabı gerçek bir ilmi eser
EOrg Kemal Yavuz
“Türkiye’nin Etnik Yapısı- Halkımızın Kökeni ve Gerçekler kitabının yazarı Ali Tayyar Önder, böyle bir bilim adamı, bölünme tehlikesi içinde olan başka bir ülkede yaşıyor olsa idi, ayağı yere değmezdi Hergün bir ekranda halkı aydınlatırken görürdük onu
Nejdet Sevinç

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
14,61 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com