Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oglumla, yaparız

Oglumla Ne Yaparız

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oglumla Ne Yaparız

mrh ben 29 yasında esınden ayrılmıs 1 cocuklu anneyımsuan ailemın yanında kalıyorum zorluk cekıyorum evımı ayımak ıstıyorum buna maddı olarak gucum yok tek bır cozum kalıyo cocugum 25 yasında yanı bu ulkede cocugumu yuvaya mı vermem gerekıyor eger oyleyse benım yanımda rezıl olmasın verırım caresız benı bılgılendırırmısınız
Alıntı Yaparak Cevapla

Oglumla Ne Yaparız

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Oglumla Ne Yaparız

Alıntı:

muzeyyen kaya´isimli üyeden Alıntı

mrh ben 29 yasında esınden ayrılmıs 1 cocuklu anneyımsuan ailemın yanında kalıyorum zorluk cekıyorum evımı ayımak ıstıyorum buna maddı olarak gucum yok tek bır cozum kalıyo cocugum 25 yasında yanı bu ulkede cocugumu yuvaya mı vermem gerekıyor eger oyleyse benım yanımda rezıl olmasın verırım caresız benı bılgılendırırmısınız

Yaşınız çok genç heryerde iş bulabilir ve çalışabilirsiniz bir süreliğine ailenizle kalın kendinizi maddi olarak toparlayınca evinizi ayırın ve asla çocuğunuzdan ayrılmayın bu benim kendi görüşüm bir anne evladından nasıl ayrı kalabilir ki herşeye rağmen mücade edin unutmayın ki biten evliliklerin suçluları çocuklar değil bu yüzden bunun ceremesini çocuklara yüklemeyin

Ayrıca ülkemizde kadın sığınma evleri var bazı belediyeler bu konuda yardımcı olabiliyor Ve yine de ben asla çocuğuma bakamam diyorsanız çocuk esirgeme kurumuna giderek başvurabiliyorsunuz çocuğunuza bakamayacağınızı bildirerek devletin koruma altına almasını isteyebiliyorsunuz ileride pişman olmamak için bunu iyice düşünün

[img]images/smilies/maxih1 (5)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com