![]() |
Öz Nedir? Öz Ne Demek? Öz Neye Denir? Öz'ün Anlamı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öz Nedir? Öz Ne Demek? Öz Neye Denir? Öz'ün Anlamıgerçek,öz mü öz telaffuzlarını istiyorum ama lütfeeeen!!!!!!!!!!!!!!! :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Öz Nedir? Öz Ne Demek? Öz Neye Denir? Öz'ün Anlamı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öz Nedir? Öz Ne Demek? Öz Neye Denir? Öz'ün AnlamıAlıntı: bana bana´isimli üyeden Alıntı gerçek,öz mü öz telaffuzlarını istiyorum ama lütfeeeen!!!!!!!!!!!!!!! :) Sorunuzu tam olarak anlayamadım ama sanırım bunu demek istediniz umarım işinize yarar ÖZ: Bir nesneyi neyse o yapan gereçlerin tümü ![]() ![]() 1) Platon göre idea anlamında kullanılmıştır ![]() ![]() 2) Aristoteles bu deyimi metafiziğinde ve mantığında değişik anlamlarda kullanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Fransız varoluşçusu Sartre’a göre öz, varlaşmayla meydana gelir ve varoluştan önce yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Alman düşünürü Kant’a göre öz, kendinde şey ve phenomenon karşıtı olarak noumenon’dur ![]() ![]() ![]() Felsefe Terimleri O-Ö, Felsefe Terimleri Sözlüğü, ÖZ, ÖZ Hakkında Bilgi, ÖZ İle İlgili Bilgi, ÖZ Ne Demektir, ÖZ Neye Denir, ÖZün Açıklaması, ÖZün Açılımı, ÖZün Anlamı, ÖZün Manası |
![]() |
![]() |
|