Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cerrahiyi, oldu

Cerrah:İyi Bir Son Oldu

Eski 06-14-2009   #1
yesimciwciw

Cerrah:İyi Bir Son Oldu

CERRAH: "IYİ BİR SON OLDU"

Tatil için İspanya'da bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Celalattin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atanmasının ardından Türkiye'ye döndü Cerrah atama kararını "Her görevin bir sonu var Bu güzel bir son oldu" diye yorumladı

Osmaniye Valiliği'ne atanan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, her görevin bir sonu olduğunu belirterek, "Devlet büyüklerimiz böyle uygun gördüler Ben çok mutluyum, şeref duydum" dedi

İspanya'da kendisine Avrupa Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verilmesi dolayısıyla düzenlenen törene katılan Cerrah, eşi Hülya ve kızı Merve Cerrah ile THY'nin tarifeli uçağıyla saat 1630'da Atatürk Havalimanı'na geldi

Bir gazetecinin, "Yeni görevinizle ilgili bazı yorumlar yapılıyor 'Tenzili rütbe' diyenler oldu Sizin bu konudaki görüşünüz nedir?" sorusu üzerine Cerrah, "Valilik, rütbeyi tenzil olmaz Valilik, çok şerefli bir makamdır En yüksek makamlardan biridir Ben, tenzili rütbe olarak değerlendirmiyorum Çok güzel günlerdi" diye konuştu

"Münevver Karabulut cinayetinin sonuçlanmamasının bu sonucu doğurduğu yorumları yapıldı Siz nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine de Cerrah, "Ben bir yorum yapmıyorum Arkadaşlarım o konuda çalışıyorlar İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü çalışıyor Fail belli, biliyorsunuz Zanlı belli Mutlaka arkadaşlar onu yakalayacaktır" şeklinde konuştu

"Görevimizi çok iyi yaptık"

"Karar sürpriz oldu mu?" sorusuna karşılık da Cerrah, "Çok büyük mutluluk duyduğumu az önce söyledim Bu göreve gelmekten de büyük şeref ve onur duyuyorum Çok güzel bir görev ve çok güzel bir makam veriyorlar 38 yıldır polis teşkilatındayım 15 yaşında girdiğim teşkilattan şimdi ayrılmanın verdiği bir üzüntü var tabi Polislikten kopmanın üzüntüsünü yaşıyorum Ama vali olmanın da büyük bir şeref ve onurunu yaşıyorum" dedi

Cerrah, "İstanbul'daki görevinizle ilgili bir özeleştiri yaparsanız, ne dersiniz?" sorusuna da "Bir eleştiri yapmak uygun olur mu biliyorum Öyle bir eleştiri yapmasak daha uygun olur diye düşünüyorum" yanıtını verdi

Bir gazetecinin, "İstanbul halkına bir diyeceğiniz var mı?" sorusu üzerine de Cerrah, "Teşkilatım ve ben, İstanbul halkının huzur ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalıştık Ben kendi istirahatimden, eşimden ve çocuklarımdan ayrı kalmak pahasına çalıştım ve huzurluydum Görevimizi çok iyi yaptık Geldiğimizde kapkaç olayları gündemdeydi Bu ortadan kalktı Uyuşturucu ve terörle mücadelede çok büyük başarılar elde ettik Biz, İstanbul halkının hizmetinde bulunmaktan, ona hizmet etmekten, huzur ve güvenliğini sağlamaktan onur duyduk Benden sonraki arkadaşlarım da aynı şekilde çalışacaktır Ekip aynıdır Bir Cerrah'ın gitmesi hiçbir şeyi değiştirmez Aynı huzur ve güven devam edecektir Hiç kimse merak etmesin" dedi

"Takdir İstanbul halkının"

Cerrah, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne kimin geleceğine ilişkin soruya da "Hiç bilmiyorum" yanıtını verdi "Daha iyi bir İstanbul bıraktığınızı söyleyebiliyor musunuz, vicdanınız rahat mı?" şeklindeki soru üzerine de Cerrah, "Takdir sizlerin ve İstanbul halkının" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com