Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..Dr: -Heyecan var mi heyecan -olmaz olur mu abi yusuf yusuf yaniDr: bi sey olmaz sana en cix ameliyatimi yapcam-ameliyatin cixi mi olur? Dr: -sana özel bu ayaklarim tavana bagli sekilde ameliyat etcem seni tarihe geçcez olm-neee ! manyak misin yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan Dr: -saka olm saka -sokacam ama ![]() ameliyat öncesi adamin yaptigina bakDr: -euehue yat bakm suraya-sırtüstü mü? Dr: -yoq yüzüstü hafifte domal söle kibleye dogru-niye domalacak misim? Dr: -ya olm saçmalama uzan suraya sirtüstü dötten ameliyat olacan sanki-sss hemsire hanimlarin önünde ayip oluyoo Dr: -onlar yabanci degil -bana yabancilar ama Dr: -neyse Nurten hanim hastayi ameliyata hazirlayin------ -tamam hazir hasta doktor beyDr: -olm necmi mayışmışın sen-ya bi git olm ayyaş olmus gibiyimDr: -euhue ne güzel iste içmeden sarhos oldun-ne zaman bayilacam ben? Dr: -bayiltmadan ameliyat olcan sen -nasil yani Dr:-bilincin hafiften yerinde olcak ![]() olm sikiliyorum ameliyat esnasinda az muhabbet ederiz diye böyle yaptim-abi sen harbiden manyaksin haa Dr: -daha önce denedim bi sey olmadi-bismillahirrahmanirahimm Dr: -bak ne güzel imana da geldin -tövbe tövbe Dr: -evet basliyoruz nester lütfen-napcan nesteri Dr: -disimde et kalmis onu temizliyecem Necmicim ameliyathanedeyiz kebab salonunda degil sence ne yapabilirim nesteri?-olm kesecen mi beni diri diri? Dr: -yok! önce tirnaklarini sökcem sonra tirnagin altindaki ete tuz sürcez önce eziyet sonra vahset yani fantazi yapalim demi az -ya niye ben allahim niye? Dr: -olm saçmalama acimiyacak diyorum sana-bak eger bir i*nelik yaparsan yengeye tüm yaptigin pislikleri anlatirimDr: -hing ! olm sus hemsire hanimlarin yaninda -Hani yabanci degildi ulan onlar Dr: -tamam olm söz acimiyacak haftaya hali saha maçi var hasanlarla o maça yetistirmemiz lazim seni-abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma Dr: -euheuhe tamam olm kiprasma basliyorumcarkkkkrkkkrkk ( derinin yarilma efekti ) -abi bi hos oldum böyle sanki içim açildi bi huzur dolduDr: -tabi olm açtik kalpten mideye kadar![]() -harbi mi? Dr: -hi hi ![]() falla kanka senin için kararmis canini sikan bir sey var-hadi ya Dr: -evet bak surda midenin sol tarafi kap kara olmus du bakm ![]() himm 3 vakte kadar bi haber alacaksin -olm kafa bulma kahve falimi bu anasini satimDr: -euheuhe yoq olm gayet normal hersey![]() simdi damarlari kontrol edelim ![]() evettt![]() -napcan ona? Dr: -söküp atcam yerine kiçindan alacagimiz bir damari koycaz-yoq ben aldirmam kiçimdan damar falan Dr: -ya olm bi s tir git damari açcaz simdi bi seyci kalmiyacak-hangii damar bu Dr: -kalpten ortaya giderken ilk köseden sola dön ilerde ufak bir kilcal damar var orda kime sorsan gösterirler-ErtaN ! Dr: -olm sanki sölesem bilcen damar iste hepsi ayni (hööönngghghgrtrt ) - zuhuahuaa -ne yaptin olm Dr: -bi sey yapmadim hafiften mideni sıktım biraktim-deli misin olm niye kurcaliyon midemi Dr: -ehuehue bayiliyom bu harekete kusacak gibi oluyon dimi lan-hay skm seni emi Dr: -bak kanka hazir açmisken baska istedigin bi sey var mi?-he mideyle karacigerin yerini degistir sana zahmet Dr: -niyeki? -moda abicim moda hiç modayi takip etmiyo musun?Dr: -falla degisirim ama biraz zaman alir -ya abi bi git isine hadi kapat da gidelim aksam bizdesiniz ona göreDr: -tamam tamam dur tel açayim hanima ![]() ![]() diiittt diiittttDr: -(Alo Nalan napiyon güzelim ![]() hiç bende aldim necmiyi altima midesiyle falan oynuyom ![]() bak ne diycem aksam necmilerdeyiz ben çikista seni alirim ![]() hadi öptüm ![]() ![]() ) Dr: -tamam necmi sizdeyiz aksama-iyi iyi ![]() hadi abi kapat surayi hava doldu içim Sansürlü KelimeSansürlü KelimeSansürlü KelimeSansürlü KelimeSansürlü KelimeSansürlü KelimeSansürlü KelimeSansürlü KelimeimDr: -aslinda mideyle karacigerin yerini degistirme fikri fena degildi ama ![]() -ErtaN !! Dr: - euheue tamam lan tamam kapatiyom i*nelik yapan damari buldum
|
|
Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur.. |
|
|
#2 |
|
stinq
|
Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..manyaq bişi ya
|
|
#3 |
|
ysnkrks
|
Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..çok güzel bi paylaşım olmuş hakkatten |
|
|
|
#4 |
|
TiFus
|
Cevap : Doktor Kankan Olursa Ameliyatın Böyle Olur..Süperdi ![]() ![]() ![]() ![]() ellerine sağlık
|
|
|
|