![]() |
Neden Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Neden Yanlış Hayat Doğru Yaşanmazİnsandır İnsanı Bozan ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanı çok sık yazıyorum farkındayım ![]() Dünyanın dengesini bozan, kimliğini, kişiliğini kaybeden insanı çok sık yazıyorum ![]() Bu, insanlardan bunalmış olmamın bir göstergesi değil ![]() Buna insanların amaçsız kalması, amaçsız insanın yarınsız, yarınsız insanın anlamsız, zamanı anlamsız insanın yaşamsız kalması gibi bir mantıksal bir zincirin, kısırdöngü içinde olması sebep ![]() Tüketim ve üretim değerleri değiştikçe, kaybolan manevi değerler, inancın ruhsal değil şekilsel bir boyuta taşınması, kişilik çatışmasının kişisel çıkarlara dönmesi, dengesiz yaşamlar, farklı beklentiler ve yaşam şartları sebep ![]() Bukalemun gibi uyum sağlayarak mı yaşamak, yoksa şartları kendimize uydurarak yaşama kendimiz olarak mı devam etmek? İşin sırrı burada ![]() Durum ve şartlara göre değişen kimlik ve görüşler, ortak değerlerin herkes için farklı algılanıp uygulanmasına neden oluyor ![]() ![]() Ve sorun bundan sonra başlıyor ![]() ![]() Bu yüzden insanı yazıyorum sıklıkla ![]() Değişen insanı Kendini kaybeden İnsan olmayı bırakan Yaşamak için tüm değerlerinden vazgeçen İnsanı ![]() İşin özü sıkıldım insanımdan ![]() Aklı fikri hinlikte, kurnazlıkta olan, yüreksiz, sevgisiz, merhametsiz, kendi çıkarı için önüne gelene kötülük yapan insanımızdan sıkıldım ![]() İyi olmanın kıymetinin onların gözündeki değersizliğidir artık inanılan ![]() İyilik yaptığım herkesten gördüğüm kötülüktür bana bunu yazdıran ![]() Kazanılan zaferin kime yarayacağının anlamıdır bu olanlar ![]() Olsun ![]() İnsan olana insan hep lazımdır ![]() Hayat, paylaşacak insanın varsa anlamlıdır ![]() Hayatın anlamını bilenler İnsanca yaşamayı da bilirler İnsan insana hep gerek Bu dünyayı anlamak için Önce insan olmayı bilmek gerek ![]() UNUTMAYIN ! "İnsanın yaşadığı değildir hayat, aslolan hatırladığı ve anlatmak için nasıl hatırladığıdır ![]()
![]() |
Cevap : Neden Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Neden Yanlış Hayat Doğru YaşanmazAklı fikri hinlikte, kurnazlıkta olan, yüreksiz, sevgisiz, merhametsiz, kendi çıkarı için önüne gelene kötülük yapan insanımızdan sıkıldım ![]() |
![]() |
![]() |
|