Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklama, askerlik, başbakandan, bedelli, nelerdir, şartları

Başbakandan Açıklama, Bedelli Askerlik Şartları Nelerdir?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bedelli Askerliğin Şartları
Başbakanın bedelli askerlik açıklaması
Bedelli askerliğin yaş ve ücreti belli oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında bedelli askerliğin şartlarını açıkladı: Bedelli yaşı 30, bedeli ise 30 bin TL olacak
Yabancı ülkelerde yaşayan Türk vatandaşları için dövizli askerlikte 10 bin avro karşılığında yaş sınırı olmadan bu haktan faydalanılabilecek 21 günlük temel askeri eğitim de almayacaklar
Başbakan bedelli askerlik açıklaması Bedelli askerliğin şartları; 30 yaşından gün almış olanlar 6 ay içinde başvurarak, 30 bin lira karşılığında bedelli askerlik yapabilecekler Ayrıca bu haktan yararlananlar 21 gün temel askerî eğitime de katılmayacaklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com