|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beklentileri, devletten, lösevin, nelerdir, vatandaşlardan |
![]() |
Lösev'in Devletten Ve Vatandaşlardan Beklentileri Nelerdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lösev'in Devletten Ve Vatandaşlardan Beklentileri NelerdirLösev'in Devletten Ve Vatandaşlardan Beklentileri Nelerdir Lösev'in Devletten Ve Vatandaşlardan Beklentileri Nelerdir Bildiğimiz gibi lösev devlete bağlı olmayan bir yardım kuruluşudur ![]() Çocuk Vakfı Önerilerim: Fakir, maddi durumu iyi olmayan çocukları tespit edip onu eğitim sosyal faaliyetler açısından ona yardım etmek, yetim çocukları kendi kuruluşlarında bakmak, eğitiminde yardımcı olmak ![]() Tema Önerilerim: Bütün okullarda konferans düzenleyerek çevre sevgisini aşılamak, çorak arazilere canlandırmak, bütün doğa varlıklarını tapulayıp onlara zarar verenlere verdiği zarar kadar ceza vermek ![]() Eğitim Gönüllüleri: Dershaneye gidemiyecek çocuklara eğitim vermek, çocuklara hobi edinmede yardımcı olmak ![]() Losev Gönüllüleri Önerilerim: Bence bu kurum devlete bağlanmalı ve devlet yardımıyla daha çok kan ve ilik bulunmalı ![]() Tikad Önerilerim: Bu kurum kadınların evlerini ziyaret etmeli onların ekonomiye katkı sağlaması gerektiğini aşılamalı ve onların önünü açmalıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|