Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, atama, atamaları, sonuçları, temmuz, öğrenme, öğretmen

6 Temmuz 2011 Öğretmen Atamaları Ve Atama Sonuçları Öğrenme

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

6 Temmuz 2011 Öğretmen Atamaları Ve Atama Sonuçları Öğrenme

6 Temmuz 2011 Öğretmen Atamaları ve Atama Sonuçları Öğrenme
6 Temmuz 2011 Öğretmen Atamaları ve Atama Sonuçları Öğrenme
6 Temmuz 2011 Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) Başöğretmen Salonu’nda bilgisayar kurasıyla öğretmen atama töreni gerçekleştirildi Sonuçlar açıklandı Atamalar sonucunda başvurusu geçerli sayılan öğretmen adaylarının ataması gerçekleştirildi 6 Temmuz 2011 Öğretmen Atama Sonuçları ve Bilgileri şu şekilde:

(MEB) başvuran ve başvurusu geçerli sayılan öğretmen adaylarının atamasını gerçekleştirdi Çeşitli branşlarda toplamda 6 Bin 575 kadrolu öğretmen ataması yapıldı Öğretmen atama sonuçları 6 Temmuz 2011 Çarşamba günü saat 10:30′dan itibaren duyuruldu

6 Temmuz 2011 Öğretmen Atama Sonuçlarını Öğrenmek İçin Tıklayın

[img]images/smilies/maxiiismile (11)gif[/img]

Atama sonucunda 6 Bin 575 kadrolu öğretmen atanacak Atanan öğretmenler 1 Eylül 2011 tarihi itibariyle atandıkları eğitim kurumlarında görevlerine başlayacaklardır Yine bu öğretmenler ilk maaşını 15 Eylül tarihi itibariyle bir peşin maaş ve 15 günlük eylül maaşı olmak üzere 1,5 maaş şeklinde alacaklardır
6 temmuz 2011 Öğretmen Atama Sonuçları,Personel MEB Öğretmen Ataması Sonucu 06072011,6 Bin 575 Öğretmen Ataması Sonuçları,Öğretmen Atama Sonuçları MEB 6 Temmuz 2011,Personelmebgovtr Öğretmen Atama Sonuçları Öğren,atamamebgovtr Öğretmen İlk Atama Sonucu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com