![]() |
Bu Soruyu Kimse Çözemedi |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Bu Soruyu Kimse ÇözemediBu soruyu kimse çözemedi Bu sorunun cevabını bulmak mümkün değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim okulları 3’üncü sınıflara dağıtılan ‘İlköğretim Matematik 3 Öğrenci Çalışma Kitabı’nda yer alan mantık sorusu tartışma yarattı ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlköğretim Okulları için, Hülya Nalan Mamaç, Nevzat Ünsal ile Fatma Derya Yavuz’un yazdığı yeni müfredata göre hazırlanan İlköğretim 3’üncü sınıf Matematik Öğrenci Çalışma Kitabı’nın 85’inci sayfasındaki soru dikkat çekti ![]() “Levent ve Bülent oğullarıyla balık tutmaya gittiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bülent’in oğlunun adı nedir? - Her biri kaç balık tutmuştur?” |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Soruyu Kimse Çözemedi |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bu Soruyu Kimse ÇözemediŞaka gibi bir soru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Bu Soruyu Kimse Çözemedi3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Bu Soruyu Kimse ÇözemediSoru Çok Saçma Özellikle ;''- Bülent’in oğlunun adı nedir? Bu Matematikle Alakası Yok Bunu Cevaplamak İçin Uydurma Yeteneği Lazım =))) - Bülent’in oğlunun adı nedir? ; Bülentin Bü'sü Leventin Tin'i = Bütin :):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
::emoş::
|
![]() Cevap : Bu Soruyu Kimse ÇözemediBülent'in oğlunun adı Cenk'tir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
stinq
|
![]() Cevap : Bu Soruyu Kimse Çözemediqerçektende kazıkmıssss
|