Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çoğalır, kediler, yaşarlar, ürerler, yıl

Kediler Nasıl Çoğalır? Kediler Kaç Yıl Yaşarlar? Kediler Nasıl Ürerler?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kediler ciftlesip ondan sonra hamile kalip dogum yapar ve oylece kedi irki devam eder

Kac yil yasadiklari nerede yasadiklarina bagli ev kedisi ise ve dengeli besleniyorsa (kuru mama ve konserve mama ayrica arada kedinin sevdi haslanmis sebzeler verirse) Duzenli olarak veterinere goturuluyorsa(tabi bu veterinerin guvenilir biri olmasi ile) 20 yasina kadar yasiyabilir 25 yasina kadar yasamis olan dunyanin en yasli kedisi var diye bir gazetede okumustum

Sokak kedileri malesef omurleri 20 yasini bulmuyor Sokakta ezilme tehlikesi gecirdikleri icin ve insanlar,kopekler tarafindan oldurme riski bile bulunuyor Yari ac dolasiyorlar kedilere bir kap su vermeyenler var bizim ulkemizde Direnicleri zayif oluncada bir cok hastalik kapabiliyorlar baska kedilerden yada kopeklerden Yane yazmakla bitmez onlarin hayatina son vericek seyler burada ama genelde benim gozlemledim kadariyla 10 yaslarina kadar ya yasiyorlar ya yasamiyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com