|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2011, adalet, bakanlığı, değişikliği, meb, sınavı, unvan, ünvan |
![]() |
Adalet Bakanlığı Ünvan Değişikliği Sınavı 2011, (Meb) 2011 Unvan Değişikliği Sınavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adalet Bakanlığı Ünvan Değişikliği Sınavı 2011, (Meb) 2011 Unvan Değişikliği SınavıAdalet Bakanlığı Ünvan Değişikliği Sınavı 2011, (MEB) 2011 Unvan Değişikliği Sınavı Adalet Bakanlığı Ünvan Değişikliği Sınavı 2011, (MEB) 2011 Unvan Değişikliği Sınavı 2011 Adalet Bakanlığı Ünvan Değişikliği Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2011 Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı Bu kılavuzda yeralan kurallar kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları kararlarının gerekli kılması halinde değiştirilebilir ![]() ![]() Aday, Elektronik Başvuru Formu ile yapmış olduğu başvurusunda bu Kılavuzda belirtilen bütün hükümleri kabul etmiş sayılır ve bunun aksine yapılan eksiklik ve yanlışlıklardan doğacak sonuçlardan adayın kendisi sorumlu olacaktır ![]() İLGİLİ MEVZUAT a) Millî Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği b) 3795 sayılı Bazı Lise, Okul ve Fakülte Mezunlarına Unvan Verilmesi Hakkında Kanun 1 ![]() Millî Eğitim Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde merkez ve taşra teşkilatında görev yapan personelden Yönetmeliğin 8’inci maddesinde belirtilen özel ve genel şartları taşıyanların merkez ve taşra teşkilatında münhal bulunan ve aşağıda belirtilen unvanlarda unvan değişikliği sınavı yapılacaktır ![]() Yukarıda belirtilen unvanlar için aranılan şartları taşıyan adayların unvan değişikliği sınav başvuruları 02-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacaktır ![]() “2011 Unvan Değişikliği Sınavı” 14 Ağustos 2011 Pazar günü Saat: 10 ![]() Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Trabzon ve Van illerinde yapılacaktır ![]() 2 ![]() Programcı, Tekniker, Teknik Ressam, Teknisyen, Hemşire, Veteriner Sağlık Teknisyeni, Mimar, Mühendis, İstatistikçi, Grafiker, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Fizyoterapist ve Mütercim kadrolarına atanacak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar; 3 2 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() a ![]() ![]() b ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() a ![]() en az iki yıllık yüksekokuldan mezun olanların ve en az iki programlama dilini bildiğini belgeleyenlerin, (Adaylar mezun olduğu bölüme ait transkript ile en az iki programlama dili bildiğini belgelendirmelidir ![]() dili dersi almayan adayın en az iki programlama dili bildiğini sertifika ile belgelendirmesi gerekmektedir ![]() b ![]() televizyon ve bilgisayar bölümlerinin birinden mezun olanların, c ![]() teknik ressam yetiştiren iki yıllık bir yüksek okuldan mezun olanların, ç ![]() ve saraciye teknolojisi, bilişim teknolojileri, gıda teknolojisi, kuyumculuk teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, tekstil teknolojisi, elektrik-elektronik teknolojisi, inşaat teknolojisi, metal teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme, radyo-televizyon, ahşap teknolojisi, makine teknolojisi ve motorlu araçlar teknolojisi alanlarından mezun olanların (Aday mezun olduğu bölümün, başvuru yapılacak alanlara uygunluğunu EK 1 tablodan kontrol etmelidir ![]() d ![]() alanlarda en az ortaöğretim kurumlarının birinden mezun olanların, e ![]() mimarlığı bölümleri hariç yükseköğretim kurumlarının birinden mezun olanların, f ![]() elektronik, (elektrik veya elektronik branşlarından sadece birini tercih ederek başvuru yapabileceklerdir), inşaat, makine, bilgisayar, jeoloji, endüstri, jeodezi ve fotogrametri bölümlerinden mühendis unvanıyla mezun olanların, g ![]() İngilizce, Almanca, Fransızca) kadroları için; mesleğin gerektirdiği alanlardaki yükseköğretim kurumlarının birinden mezun olanların, başvuruları alınacaktır ![]() UYARI-1 :Yurtdışı üniversitelerden mezun olanlar için YÖK’ten denklik belgesi istenecektir ![]() 4 2 ![]() ![]() a ![]() Mayıs 2011 tarihleri arasında, EĞİTEK Döner Sermaye İşletmesinin TC Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesi, Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Merkez Şubesi veya Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubesinin herhangi birine “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığıyla yatıracaktır ![]() b ![]() açık adı (2011 Unvan Değişikliği Sınavı) bulunacaktır ![]() c ![]() ![]() ödemeyecektir ![]() ç ![]() EFT yoluyla sınav ücreti tahsil edilmeyecektir ![]() d ![]() yanında bulunduracaktır ![]() 2 ![]() ![]() a ![]() numaralarına 120 TL (yüz yirmi TL KDV Dahil) sınav ücretini yatıracaktır ![]() b ![]() ![]() ortamda alınacaktır ![]() c ![]() http://personel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Numarası ve şifre ile elektronik başvuru formunu doldurarak başvuru yapacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|