Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cehenneme, dedi, etti, göndereceiz, hizbullah, tatlısese, tatlısesi, tehdit, örgüt

Hizbullah Tatlıses'i Neden Tehdit Etti? Örgüt Tatlısese Cehenneme Göndereceiz Mi Dedi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hizbullah Tatlıses'i Neden Tehdit Etti? Örgüt Tatlısese Cehenneme Göndereceiz Mi Dedi

Hizbullah Tatlıses'i Neden Tehdit Etti? Örgüt Tatlısese Cehenneme Göndereceiz mi Dedi
Hizbullah Tatlıses'i Neden Tehdit Etti? Örgüt Tatlısese Cehenneme Göndereceiz mi Dedi

Müzik kanalı "Tatlıses TV"ye tehdit içerikli 5 SMS gönderdiği ileri sürülen AA hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu
Mesajların birinde "Hepiniz öleceksiniz katliniz vacip oldu İstanbul Beykoz'dan AA Hizbullah sözcüsü" yazılı olduğu belirtilen suç duyurusunda, AA hakkında, Tehdit ve Terörle Mücadele Kanunu hükümleri çerçevesinde soruşturma yapılması istendi Savcılık olay hakkında soruşturma başlattı

"SİZLERİ CEHENNEME GÖNDERECEĞİZ"
Tatlıses Yayıncılık adına savcılığa yapılan suç duyurusuna göre, geçen 18 Temmuz'da yayınlanan "Ercan Seyhan Show" isimli müzik programının kısa SMS hattına, aynı numaralı telefondan 5 SMS atıldı

Atılan mesajlarda "Sizleri cehenneme göndereceğiz, Polis Müdürü Gaffar Okan'ı gönderdik, sıra sizlerde, stüdyoya intihar saldırısı yapacağız Hizbullah", "İstanbul'u başkent ilan ettik, TC'yi yıktık Şeriatı getirdik, şer'i hükümler uyguluyoruz Hizbullah", "Ben AA korkmuyoruz Hizbullah basın sözcüsüyüm Ankara, Diyarbakır, İstanbul, Antalya, Afyon, Bolvadin, Sultandağı, Çay, Eskişehir de eğitim kamplarımız var Hizbullah" yazılıydı

Program sunucusu atılan bu mesajların birini ise farkında olmadan canlı yayında okudu Ancak olayın farkına varınca durumu toparlamaya çalıştı Sunucunun yayında "Telefonunuz gözüküyor" ikazına rağmen AA bir SMS daha gönderdi

Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com