Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adlı, ana, fikri, kitap, vadideki, zambak, özeti

Vadideki Zambak - Vadideki Zambak Adlı Kitap Özeti - Vadideki Zambak Ana Fikri Nedir

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vadideki Zambak - Vadideki Zambak Adlı Kitap Özeti - Vadideki Zambak Ana Fikri Nedir

Vadideki Zambak Kitabının Ana Fikri Nedir?

[img]images/smilies/maxih1 (16)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ödevim için acil lazım yardım edebilirmisiniz
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yokmuu :((
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Vadideki Zambak Kitabının Ana Fikri

Buyrun

Honoré de Balzac'ın en güzel kitaplarından biridir Kocasıyla mutlu olmayan Henriette'e kendisinden çok daha genç olan Felix'in imkânsız aşkını anlatan kitapEser 17 yy Fransasındaki toplumsal hayat hakkında da ipuçları içermekte, duygusal bir yakınlaşmayı anlatmaktadırUstanın, yeteneğini tümüyle gösterdiği romanı olarak da bilinir Balzac acı ve ızdırabı en hissedilir şekilde romanına yansıtmıştır Başka bir gözden aşkın ızdıraplı yüzünü romanı severlere çok iyi yansıtmış ve de özgün anlatımıyla okuyucuların gözüne girmiştir Ayrıca kişi ve yer tasvirlerinde büyük ustalıkla okuru olayın kurgusunun içine sürüklemiştir
Romanda 17yy ailesi tarafından çeşitli itilişlere maruz kalan bir gencin zamanla hayatında olan değişimleri ve ilerde tanıştığı bir kadına olan bağlılığı anlatılıyor ayrıca bu büyük bir aşk hikâyeidir Kitabi sadece akrabaları almıştır

kaynak : vikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Çok Teşekkür ediyorum Di@ßLeSsE Sen bir harikasın ben biraz aptalım, araştırma yapma özürlüsüyüm bulmakta zorlanıyorum sana çok ama çok teşekkür ederim bitanesin nezaman birşey arasam sen hemen anında bulup yayınlıyorsun Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Kayıtsız Üyeg´isimli üyeden Alıntı

Çok Teşekkür ediyorum Di@ßLeSsE Sen bir harikasın ben biraz aptalım, araştırma yapma özürlüsüyüm bulmakta zorlanıyorum sana çok ama çok teşekkür ederim bitanesin nezaman birşey arasam sen hemen anında bulup yayınlıyorsun Teşekkürler

[img]images/smilies/maxih1 (21)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com