![]() |
Ataürk'ün Sevdiği Şarkılar Nelerdir? Ataürk'ün Sevdiği Türküler Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ataürk'ün Sevdiği Şarkılar Nelerdir? Ataürk'ün Sevdiği Türküler Nedir?Ataürk'ün Sevdiği Şarkılar Nelerdir? Ataürk'ün Sevdiği Türküler Nedir? Ataürk'ün Sevdiği Şarkılar Nelerdir? Ataürk'ün Sevdiği Türküler Nedir? [img]images/smilies/maxih1 (3) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ataürk'ün Sevdiği Şarkılar Nelerdir? Ataürk'ün Sevdiği Türküler Nedir? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ataürk'ün Sevdiği Şarkılar Nelerdir? Ataürk'ün Sevdiği Türküler Nedir?Ataürk'ün Sevdiği Şarkılar Alişimin Kaşları Kare Bâde-i Vuslat İçilsin Ben Havada Uçar İdim Cânâ Rakîbi Handân Edersin Çanakkale İçinde Dağlar Dağlar Viran Dağlar Estergon Kal'ası Gelmiş Değil Böyle Peri Gemi Kalkar Suları Akar Hâb-gâh-ı Yâre Girdim Havada Bulut Yok Kimseye Etmem Şikâyet Kirpiğine Sürme Çek Köşküm Var Deryaya Karşı Manî Oluyor Halimi Takrîre Hicabım Mayadağ´dan Kalkan Kazlar Mendilimin Yeşili Nigâh-ı Mestine Nikrîz Sazsemâîsi Öyle Bir Âfet-i Yektâ-yı Emelsin Pencere Açıldı Bilal Oğlan Sarı Zeybek Sevda Yaratan Gözlerini Şâhâne Gözler Şahane Yanık Ömer * Vardar Ovası * Sendeki kaşlar * Bülbülüm Altın Kafeste * Fincanı Taştan Oyarlar * Yemen Türküsü * Nihansın Dideden Ey Mest-i Nazım * Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme Yemen Türküsü Yanık Ömer Kırmızı Gülün Alı Var Atladım Bahçene Girdim Şahane Gözler Şahane |
![]() |
![]() |
|