Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akademisi, fakültesinin, nerelerde, polis, puanları, taban, vardır, yılı

2010-2011 Yılı Polis Akademisi Fakültesi'nin Taban Puanları Nedir? Nerelerde Vardır?

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2010-2011 Yılı Polis Akademisi Fakültesi'nin Taban Puanları Nedir? Nerelerde Vardır?

2010-2011 Eğitim öğretim yılında Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne başvuracak adaylar için müracaat puanları açıklandı

Buna göre; 2010 LYS; TM1, TM2, TM3, MF3, MF4, TS1, TS2 puan türlerinin herhangi birinden 375 ham puan almaları gerekmektedir Emniyet mensubu olupta şehit veya gazi olanları çocukları ise aynı puan türlerinde 180 ham puan almaları müracaat için yeterli olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ayrıca tam olarak bilgileri kendi internet sitesinden öğrenebilirsiniz linke tıklayınız

[img]images/smilies/maxih1 (12)gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com