![]() |
Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar YapımıSaz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı Akustik Gitar güzel bir değişiklik için, bir akustik yapı oldum ben son çift üzerinde çalışıyorum süre elektrik ben bu yıl yapıyorum ![]() ![]() ve dretnot akustik gitar en sevdiğim türüdür ![]() Eski standart Hint pelesenk daha ormanda / Sitka combo ladin ![]() Karpat ve üst parantez için ladin ![]() ![]() O Brezilya gül ağacı / b / w purflings her yerinde w ile bağlayıcı olacak ![]() Burada kazık-o-ahşap's ![]() stok brace ladin ![]() baş kaplaması ![]() ![]() Ben doğru genişliğine parantez kesme ve canlandırıcı şekli üzerinde izlenebilmektedir ![]() benim bandsaw üzerinde parantez kesti ![]() dretnot planlıyor ![]() ![]() Ben parantezi kesilmiş sonra olmasıdır ![]() bir üst ben sonra tutkal onları daha sonra keski ile ![]() planlıyor ![]() ![]() Bu (umarım lol dönecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ton maun benzer olması gerekiyordu ![]() ![]() Ben düz şeyi tutmak için kullanabileceğiniz bir dretnot kalıp yaptı ![]() kalıp içinde bükülmüş lacewood taraf ![]() ![]() yan çok destekler ![]() ![]() backstrip için kanal Yönlendirilmiş ![]() Boyun ve kuyruk blokları in yapıştırılır Bu merkez dikiş desteğidir ![]() ![]() arka çapraz parantez nerede yılında çentikler kesecek ![]() Dretnot şekil kaba ve şimdi oldu Ben geri parantezi üzerine yapıştırma değilim ![]() 20 'yarıçapları ![]() ve sonra ben içeri parantezi yapıştırma kulüpler içinde arkanıza yaslanın kerfed astar içinde Yapıştırma ![]() ![]() iyi bunun için! Klavye üzerinde çalışmaya başlamak ![]() ![]() Ben her bir köşesinden bir X çizmek yanında perde ![]() Klavye merkezi nerede kakma gitmek gerekir ![]() ![]() Klavye merkezinde bir çizgi ve daha sonra her iki tarafta bir X çizin ![]() 12 ![]() ![]() Ben beyaz tutkal ile geçici yerde elmas yapıştırılmış ![]() dişlerin etrafında kâtip ![]() Bütün elmas etrafında kayıtsız kalamayız sonra, ben ve küçük bir ısı kullanmak dişlerin kolayca çıkabilir ![]() Ben kakma çevresinde kayıtsız kalamayız nerede biraz tebeşir sildi ![]() Şimdi ben kayıtsız kalamayız hatları ve oturmalıdır kakma arasındaki bölgeyi kesmek gerekir ![]() Ben kayıtsız kalamayız çizgiler içinde bozguna Stew-Mac yönlendirici tabanı olan bir dremel kullanın ![]() Hızlı ileri ![]() ![]() ![]() CA ve kum onu Klavye ile yıkayın ![]() yerde bütün dişlerin ![]() Ben bandsaw üzerinde doğru genişliğine Klavye kesilmiş ve sonra temiz Bazı zımpara ile yanlarda ![]() Bu fretboard bazı Brezilya gül ağacı, beyaz ile bağlayıcı alacak kenar süsü Klavye ve bağlayıcı arasında ekledi ![]() Aşağıdaki fotoğrafta da üzerine yapıştırılmış ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar YapımıBağlayıcı tamamlandı ve ben Klavye abanoz bile rengi siyah boyalı var ![]() Şimdi Klavye yan işaretleyicileri için delik ![]() ![]() benim matkab bir çit kurmak ve buna karşı tahta tutun yan nokta çok düz bir çizgi delinir ![]() Klavye tamamlandı ![]() Kullanıcı bir buraya köprü vereyim ![]() boş Brezilya gül ağacı ![]() Ben köprünün kaba şekil kesim ve köprü pinleri için delinmiştir ![]() Ben köprü eyer eşleşen bir açıyla köprü pinleri matkap karar verdi ![]() Bu şekilde, tüm pimleri eyer eşit mesafede olacak ![]() Ben de köprü eyer gitmek gerekir nerede takip var ![]() Ben bir downcut biraz benim matkap basın yüklü ve ben bir çit kurmak ![]() bir değirmen gibi matkap basın kullanarak köprü eyer yuvayı kesmek deneyin ![]() Bu oldukça iyi çalıştı ![]() yoluyla ![]() ![]() Şimdi matkab bir varil zımpara koymak ve tekrar çit kurmak ![]() zaman köprüde dış kulakları şekil gerekir ![]() Counter köprü pim deliklerine battı ![]() ama bunu daha sonra yapacağız ![]() Ben birlikte üst yapıştırılmış ve 0,120 civarında onu zımparalanmalıdır ![]() kaba dretnot şekli ![]() 4 "delik ![]() Bu iş için ![]() alan Ben yönlendirici biraz dışarı gözyaşı alırsınız şans azaltılmasına yardımcı olmak için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar YapımıYapıldı ![]() balıksırtı rozet içinde Yapıştırılmış ![]() rozet top ile aynı hizada Scraped ![]() canlandırıcı üstüne yapıştırılması ![]() ![]() Bu yemek ben geri kullanılan 28 '20 yerine yarıçapı' vardır ![]() Sırtına yapıştırılmış olmuştur ![]() Bu yapıldıktan sonra, içinde çok güzel görünümlü ve temiz böylece kum her şey olacak ![]() üstüne yapıştırılması ![]() Bir mock-up küçük Klavye nasıl görüneceğini görebilirsiniz ![]() ![]() Ben ve bağlayıcı çıkıntıları yönlendirilir şimdi vücut bağlayıcı geliyor ![]() w / b / w purflings ile gül ağacı ![]() biraz bakmak geleneksel ![]() tüm gitar için uygun iyi olduğundan emin olmak için ![]() ve üzerinde yapıştırılmış bağlayıcı Öncelikle yan floş zımparalanmış ![]() ![]() Bağlayıcı ve purflings arkasına yapıştırılmış ![]() ![]() Ben de purflings ile backstrip çerçeveli ![]() zımpara sonra Side görüntüleyebilirsiniz ![]() Şekerci bağlayıcı fırlattı ve ben üst zımparalanmış ![]() üst çene kirli gitmesini tutmak yardımcı olmak için zaman kum arka ve yan ![]() tahıl dolu var ![]() ![]() tel perde Bükme ![]() Ben her iki tarafta çıkıntı fretbaord 1 / 4 "için tel fret kesti ![]() Ben bağlayıcı üzerinde yatıyordu böylece fretwire alttan için tang pense perde StewMac kullanın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saz Ve Gitar Nasıl Yapılır? Saz Ve Gitar Yapılışı Nasıldır? Saz Ve Gitar Yapımı1 basılı fret Şimdi fretboard kadar devam ediyor ![]() Ben yüklemek boyun üzerine 12 ![]() Klavye Başladığım kuruduktan sonra ensesine profil şekillendirme bitirmek ![]() topuk güzel bir temiz kenar var ![]() ![]() Uygulanan açık kat ![]() ![]() Gitar buffed olmuştur ve ben köprü üzerinde yapıştırma değilim ![]() Şimdi köprü pinleri için delmek ve yaylılar için yuva ve rampalar yapın ![]() yuva var ve rampalar kesti ![]() ![]() Klavye uzatma aşağı Şimdi tutkal ![]() açık ![]() ![]() TAMAM! bir kemik fındık kadar yapılmış ve çalışma perde bitirdi ![]() |
![]() |
![]() |
|