|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ameliyatından, beyin, olarak, ressam, uyandı |
![]() |
Beyin Ameliyatından Ressam Olarak Uyandı! |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Beyin Ameliyatından Ressam Olarak Uyandı!![]() BEYİN AMELİYATINDAN RESSAM OLARAK UYANDI! İngiltere'de, uzun bir beyin ameliyatı geçiren Alan Brown, hastalığından önce çöpten adam bile çizemezken, ameliyattan yetenekli bir ressam olarak uyandı ![]() Daily Mail gazetesinin haberine göre, bundan 6 yıl önce şiddetli baş ağrıları sonrasında evinde yığılıp kalan ve kaldırıldığı hastanede anevrizma teşhisi konulan Alan Brown, 15 doktorun katıldığı 16 saat süren beyin ameliyatına alındı ![]() Ameliyat esnasında felç geçiren ve 2 kez ölümün eşiğinden dönen Alan Brown, hastanede kaldığı 2 ay süresince vakit geçirmek için karalama yaparken yeni yeteneğini keşfetti ![]() Brown, yeni yeteneğini keşfini, "Tehlikeyi atlatmıştım ama hala yoğum bakımdaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zamandan beri resim yapmayı hiç bırakmayan Brown, yakında Worcester Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olacak ![]() Alan Brown (49), "bırakın kendi sanatımı icra etmeyi, o zamana kadar hayatımda hiç sanat galerisine gitmemiştim ![]() ![]() Cam firmasında çalışan Alan Brown bu işi bırakmayı ve bir sanat galerisi açmayı planlıyor ![]()
|