Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilinçli, tüketiyorum

Bilinçli Tüketiyorum

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilinçli Tüketiyorum

Bilinçli Tüketiyorum

Günümüzde, dünya nüfusunun artışı, yaşam tarzlarımızın değişimi ya da iyileşmesi ve reklamlar bizi daha çok üretip daha çok tüketmeye teşvik ediyor

Bu tüketim yarışı endişe verici çünkü doğal kaynaklarımız tükeniyor; hava, su ve toprak kirleniyor; atıklarımızı ne yapacağımızı bilemiyoruz ve fakir ülkelerle zengin ülkeler arasındaki eşitsizlik gitgide büyüyor Eğer tüm dünya gelişmiş ülkelerdeki insanlar gibi yaşasaydı, ihtiyaçlarımızı karşılamak için
iki gezegene daha ihtiyacımız olurdu

Bu kitap sana satın aldıklarının çevre üzerindeki etkilerini, nasıl daha iyisini, daha doğru yerden satın alabileceğini ve bilinçli bir tüketici olursan dünyanın nasıl daha yaşanabilir bir yer olacağını
anlatıyor

Sadece bir gezegenimiz var Onu çocuklarımıza ve torunlarımıza iyi durumda bırakabilmemiz için korumamız gerek

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,54 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com