Özel Seri Swing Sayı: 61 Savaş Lordu - Askeri Mahkeme - Ölümsüzler - Tuskala Köprüsü - Büyük Yarış |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özel Seri Swing Sayı: 61 Savaş Lordu - Askeri Mahkeme - Ölümsüzler - Tuskala Köprüsü - Büyük YarışÖzel Seri Swing Sayı: 61 Savaş Lordu - Askeri Mahkeme - Ölümsüzler - Tuskala Köprüsü - Büyük Yarış Savaş Lordu Mezarlıklar neşeli yerler değildir ![]() ![]() Kuzey Amerika sahillerindeki Providence şehrinin mazarlığı da böyle bir yerdi![]() ![]() - En azından bir aydır yağmur yağmıyor![]() ![]() Toprak taş gibi olmuş! - Birinin öldüğünü bilmiyordum, bu mezarı kimin için kazıyorsun? - Kim mi? Senin için dostum! - Ehhh![]() ![]() Askeri Mahkeme - Orada bir atlı var, bize doğru geliyor! - Durdurun onu! O bir düşman olmalı! - Şaka mı yapıyorsunuz Binbaşı Lawford? Bundan daha iyi bir karşılaşma olamazdı! Ölümsüzler - Galidheleach Oisian![]() ![]() Oisian Fionn![]() ![]() Dugall![]() ![]() Fioonnn![]() ![]() -Eğer istersen bu alabalıkları seninle paylaşırım genç adam! - Ulu tanrım! Beni gördüğünüzü fark etmemiştim![]() ![]() - Ormanın içinde görünmeyen çok şeyi görmeyi bilmek lazım![]() ![]() Tuskala Köprüsü - Kişnemenle yorulduğunu mu anlatmak istiyorsun? Haklısın ama bak Plattsburg´a geldik bile![]() ![]() - Birazdan karnını doyururken dinlenirsin![]() ![]() Umarım ben de öğle yemeğini Mister Blöf ve Gamlı Baykuş´la yiyebilirim! Boom![]() ![]() - Ihhhh![]() ![]() Büyük Yarış - Böyle güzel yerlere baktıkça insanın kalbine neşe doluyor doğrusu![]() ![]() - Bay Robson dünyada iki şeyi çok sever![]() ![]() Kızı Sheryl´i ve Tarım! - Karısını kaybettikten sonra yıkılmıştı Sonra kendini biraz toparladı![]() ![]() En azından savaş onun topraklarından oldukça uzakta sürüyor![]() ![]() - Madem ki buralardayız onu ziyaret edebiliriz, bizi görmekten memnun olacaktır![]() ![]() (Dergi´nin İçinden) Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 10 09 201221,10 TL |
|
|
|