Mister No Cilt: 3 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mister No Cilt: 3Mister No Cilt: 3 Kaplan´ın Dönüşü - Olamaz! Herhalde yanlış anladım ![]() ![]() - Şunu en başından bir kez daha anlatır mısın Miller? Sakin sakin! - Nasıl istersen Mister No![]() ![]() Ücretini ödeyemem çünkü cebimde metelik yok![]() ![]() Ne Kruzeyro, ne dolar, ne de çek var![]() ![]() - İnanılacak şey değil! Dün akşam Hotel Amazonas´a bıraktığımda sana alacaklarımın bir listesini verdim![]() ![]() - Buna, kişisel harcamaların, iki bin dört yüz dolar tutan uçak kırası dahil değildi![]() ![]() (Kitabın İçinden) Altın Üçgen Mister No, İkinci Dünya Savaşı´ndan eski silah arkadaşlarının da teşvikiyle Birmanya´ya giderek Thakin Soon´un özel ordusuna katılmayı kabul eder Zengin bir işadamı olan Soon bu özel birlikleri uyuşturucu üreticisi General Thai ve çetesiyle savaşmak için kurmuştur![]() ![]() (Kitabın İçinden) Mister No Butch Cassidy Efsanesi Amerika kıtasının en güneyinde geniş ve düzlük bir bölge yer alır![]() Burası Patagonya´dır![]() - Buranın bir sürgün yeri, dünyanın ucu, ıssız ve hüzünlü topraklar olduğu söylenir! - Ama ne zaman Patagonya´ya gelsem kendimi evinde gibi hissediyorum! - Değişik Havayı ben de farkettim! - ![]() ![]() öyle bir rüzgar esiyor ki, uçağı, düz tutmakta zorlanıyorum! - Sen harika bir pilotsun, Mister No! (Kitabın İçinden)Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 09 09 201220,58 TL |
|
|
|