|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atlantis, dedektifi, gelen, imkansızlıklar, martin, mystere, sayı, seri, tehdit, yeni, yıldızlardan |
Atlantis Martin Mystere Yeni Seri Sayı: 47 Yıldızlardan Gelen Tehdit İmkansızlıklar Dedektifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atlantis Martin Mystere Yeni Seri Sayı: 47 Yıldızlardan Gelen Tehdit İmkansızlıklar DedektifiAtlantis Martin Mystere Yeni Seri Sayı: 47 Yıldızlardan Gelen Tehdit İmkansızlıklar Dedektifi ![]() ![]() Eylül 1958![]() ![]() - Mahkumiyetimiz bitiyor sayılır![]() ![]() - ![]() ![]() Gene de kendimi mutlu hissetmiyorum Bu üsde kapalı yaşamak çok zor oldu![]() ![]() Ayrıca, alpleri çok özledim![]() - Kendimi maddesn ve manen araştırmalarıöa adadım ve başka bir şey düşünmemeye çalıştım: O konratı imzalamak ruhumu şeytana satmak gibiydi ama teklifi reddedemezdim![]() ![]() - Savaş sırasında, araştırmalarım hep parasızlık nedeniyle yarım kaldı![]() ![]() Ancak Amerikalılar bana istediğimi verebilirdi![]() ![]() (Derginin İçinden)Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 09 09 20126,87 TL |
|
|
|