![]() |
İslam'a Koşanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslam'a Koşanlarİslam'a Koşanlar “İslâm ile diğer dinler arasındaki en göze çarpan fark, İslâm’ın yaratıcı ile yaratılanlar arasında kesin ayrım yapan tek din olmasıdır ![]() —Abdulvahid Bruce Paterson ‘Bir gün birlikte çalıştığım ve değer verdiğim bir profesörün gözlerinin içine bakarak ‘Dünyadaki tüm dinler içinde hangisi haktır?’ diye sordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —Ebu Bekir John Mwaipo “Şuna inanıyorum ki, Allah mesajına samimiyetle kulak verenleri asla kendi başına bırakmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() —Scott Lync Wolfe “Annem İslâm’ı kabul etmemem için elinden gelen her şeyi yapıyordu ![]() ![]() ![]() — Cristopher Shelton “Hem aşkta hem hayat yolunda ya sadece bu dünyaya yönelik keyif ve zevk arayışına girecektim; ya da daha yüce değerlere sahip olacaktım ![]() ![]() “Eski bir arkadaşımla gittiğimiz eğlence yerinde çok sıkıldığım ve bu tür yerlere ait olmadığımı düşündüğüm bir gece eve kendimi zor attım ![]() ![]() — Gregor Abdulazim Shepherd Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 6,70 TL |
![]() |
![]() |
|