![]() |
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Sağdan Erkekler SoldanKadınlar Sağdan Erkekler Soldan Kadınlar dünyaya melek olarak gelmiştir, fakat şeytan olmaları mecbur bırakılmıştır ![]() Erol Büyükburç – Türk Pop Müziğinin Mimarı Çok şey bekler kadın, çünkü çoktur kadın, çokluktur, çoğalmaktır ![]() ![]() Duygu Canbaş – Habertürk Tv-Editör Spikeri Ben hayatta kadını ve erkeği anlamanın, daha doğrusu anlamaya çalışmanın yolunun biraz belgesel izlemekten geçtiğine inanırım ![]() Pınar Yılmazerler – Hürriyet Trendy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Her kadın kendisi ve toplum için bir şeyler yapabileceğini unutmamalıdır ![]() Suna Dumankaya - Güzellik Uzmanı Birlikte oldukları için her fırsatta Tanrı’ya şükreden çiftler tanıyorum… ![]() ![]() Yard ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlar duygularının dibinde erkekler ise mantıklarının dikinde yaşarlar ![]() Ayşen Yerşen - Profilo Alışveriş Merkezi Genel Müdür Kadın ve erkek,bir elmanın iki yarısı mı,iki azılı düşman mı yoksa hiç tamamlanmayan oyunun parçaları mı? Zeynel Özbek – Seven-Hıll Yönetim Kurulu Üyesi Erkekler kadınlara liman olmayı severler ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkım Kapışmak Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|