Kimi Sevsem Sensin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kimi Sevsem SensinKimi Sevsem Sensin Erkek kadına dedi ki: “Seni seviyorum, ama nasıl? Avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp ![]() ![]() Parmaklarımı kanatarak kırasıya, çıldırasıya![]() ![]() ” Erkek kadına dedi ki: “Seni seviyorum, ama nasıl? Kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz, yüzde yüz, yüzde bin beş yüz, yüzde hudutsuz kere yüz ![]() ![]() ” Kadın erkeğe dedi ki: “Baktım dudağımla, yüreğimle, kafamla; severek, korkarak, eğilerek, dudağına, yüreğine, kafana Şimdi ne söylüyorsam karanlıkta bir fısıltı gibi sen öğrettin bana![]() ![]() Ve artık biliyorum: Toprağın yüzü güneşli bir ana gibi, En son, en güzel çocuğunu emzirdiğini ![]() ![]() Fakat neyleyim, saçlarım dolanmış ölmekte olanın parmaklarına, başımı kurtarmam mümkün değil! Sen yürümelisin, yeni doğan çocuğun gözlerine bakarak ![]() ![]() Sen yürümelisin, beni bırakarak ![]() ![]() Bu ayrılık değil, bu bir sevda sevgili… Ve unutma sevgili, ayrılık da sevdaya dâhil…” Kadın sustu SARILDILAR Bir kitap düştü yere… Kapandı bir pencere… Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20125,65 TL |
|
|
|