Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sensin, sevsem

Kimi Sevsem Sensin

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kimi Sevsem Sensin

Kimi Sevsem Sensin

Erkek kadına dedi ki: “Seni seviyorum, ama nasıl? Avuçlarımda camdan bir parça gibi kalbimi sıkıp Parmaklarımı kanatarak kırasıya, çıldırasıya
Erkek kadına dedi ki: “Seni seviyorum, ama nasıl? Kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz,
yüzde yüz, yüzde bin beş yüz, yüzde hudutsuz kere yüz
Kadın erkeğe dedi ki: “Baktım dudağımla, yüreğimle, kafamla; severek, korkarak, eğilerek, dudağına, yüreğine, kafana Şimdi ne söylüyorsam karanlıkta bir fısıltı gibi sen öğrettin bana
Ve artık biliyorum: Toprağın yüzü güneşli bir ana gibi,
En son, en güzel çocuğunu emzirdiğini
Fakat neyleyim, saçlarım dolanmış ölmekte olanın parmaklarına, başımı kurtarmam mümkün değil!
Sen yürümelisin, yeni doğan çocuğun gözlerine bakarak
Sen yürümelisin, beni bırakarak
Bu ayrılık değil, bu bir sevda sevgili…
Ve unutma sevgili, ayrılık da sevdaya dâhil…”
Kadın sustu
SARILDILAR
Bir kitap düştü yere…
Kapandı bir pencere…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,65 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com