Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kurban, yanmış

Yanmış Kurban

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yanmış Kurban

Yanmış Kurban

İyi kızlar evlenmeden önce seks yapmazlar, özellikle de ölümsüzlerle Ben yapıyorum Ve yazık ki haklısınız Canavarlarla yatan kimseye güvenemezsiniz"
Anita Blake
Vampir Avcısı Serisi''nin bu bölümünde Anita elinde bir silahla şunu düşünüyor Soru sormak güzeldir Tabii cevaplarını biliyorsan Cevabı seni şaşırtan sorularsa aptal görünmene sebep olur
Anita kurtadamları aynı zamanda medyum olan bir kundakçıdan korumaya çalışıyor Oysa kurtadamların başı olan Richard''la kısa bir süre önce ayrıldılar Sonra birden Jean-Claude arıyor Jean-Claude kim mi? Tabii ki Anita''nın kan emici sevgilisi Aramasının sebebiyse ancak birlikte karşı koyabilecekleri bir tehlikenin söz konusu olması Anita, aynı anda iki sevgilisini de idare edebilecek mi? Hadi idare etti diyelim, iki tehlikeyi de atlatabilecek mi?
"Büyülendim Klasik vampir romanlarından farklı, korkudan titretirken eğlendirebiliyor Andre Norton
"Sert sivri, doğaüstü bu gerilim okuyucuları büyülemeyi başarıyor Locus

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com