Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
müebbet, türküsü

Müebbet Türküsü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müebbet Türküsü

Müebbet Türküsü

“… Gerek Şafak Türküsü’nde olsun, gerek Müebbet Türküsü’nde olsun Nevzat Çelik, bilinmez hangi mucizeyle, Ahmet Arifler gibi, prangalara vurulmuş özgürlük aşkının türküsünü, Nâzım Usta’nın, diline, yetkisine, yeteneğine, sevdalı bulutlarına, bir burgu gibi içe işleyen sıcak, tatlı lirizmine yaraşır bir düzeye ulaşmış

Vedat Günyol, 1987

Nevzat Çelik’in ilk kitabı Şafak Türküsü’ydü 19 yaşında gencecik bir adamın yaşama direncini, umudunu, adım adım ölüme giderken dimdik ayakta kalışını yüreğimiz titreyerek okuduk 12 Eylül''ün baskı koşullarına şiir yoluyla yapılan ilk itirazdı Nevzat Çelik, Müebbet Türküsü’yle itirazını çoğaltarak sürdürüyor

Uzun yıllar çok satanlar listesinde kalan bu iki kitap olmasaydı içeride yaşananları belki de çok uzun süre öğrenemeyecektik

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,88 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com