Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gri, ilaveli, ilişkiler

Gri İlişkiler - (Cd İlaveli)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tanrı’ya yakın olmanın en güzel yeridir şiir
Bir çok şeyin yanında, en çok sevgiyi çoğaltıp olabildiğince geniş bir alana yayarak paylaşmaktır amaç İlhamın perisi denilen şey, zaman, doğa ve moralden oluşarak hassasiyeti yönlendiren özden başkası değildir Tanrı‘ya en yakın olan yerimizden, oluşumun temelinden gelen ilham parmakları tutup his verir Bu ilhamdan doğan ne kadar dünyaya açılmaya değerse o kadar heyecan ve coşku getirir kendisiyle
“Sabahı torbaya koyup ağzını urganla büzmüştüm,
Geceden yıldızları silmiştim ve hayata küsmüştüm
Hayat oturağıma iğne batırmıştı, sobelemişti saklandığım yeri
Yakamda papyonum, önümde önlüğüm ve beyaz gömleğimle
Birkaç cuma çıkartıyordum ki bohçamdan zamanın hizmetine;
Kayıverdi aradan bir sevgilinin kollarında uyuduğum o ilk gece
Bu gün Almanya’da yaşayan bir çok şairde olduğu gibi, bendeki şiir de benim için bir zamanlar yabancı bir ülke olan Almanya’nın bende bıraktığı buruk izlerle su üstüne çıkmış, alıp büyütmem için kendini doksanlı yılların başlarında ellerime atmıştır Bugün Almanya’daki Türk edebiyatına gereken önem verilmiyor olsa da zamanla bunun değişerek gerçek değerinin, özellikle de bu değeri hak edenlerin kıymeti bilineceğine dair umudum tükenmeyecek Büyük Usta Özdemir Asaf’ın da dediği gibi "Şiirin yüceliği, çok denenip varılmamasından değil, birkaç şairin varmış olmasındandır'''' Vardığımız bütün yolların en çok sevgiye çıkmasını temenni ederek, yirmi yıllık çalışlamalarımdan derlediğim ’’Gri İlişkiler’’de bendeki şiiri yüreğinize bırakıyorum
Tülây Esat

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com