Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acele, çabuk, etme

Acele Etme Çabuk Ol

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acele Etme Çabuk Ol

Acele Etme Çabuk Ol

“Önce: Bir Ömür Özetinin Sunuşu” ile başlayan ACELE ETME ÇABUK OL, Aydın Boysan’ın tükenmez neşesi, hayat tecrübesi ve samimi üslubuyla renklenmiş yeni kitabı Usta yazar anılarını, gezilerini anlatırken de, eleştiri ve önerilerde bulunurken de ciddiyet ile mizahı harmanlayarak okurlarına sunuyor
Saymaya kalkışmadan, kısa bir özet yaparak diyebilirim ki, çok çeşitli yaşam sahnelerinde, zevkler ile birlikte fırsatlar içinde gittim geldim, indim çıktım
Yanlışlıklar kötü talih yüzünden doğdu, doğruluklar benim marifetimdi gibi sözler ağzımdan çıkmaz, çünkü aklımdan geçmez
Pişman olmadığım huylarımdan birisi “öğrenmeyi öğrenmek”ten hiç vazgeçmemiş olmamdır
Bu konuda bana yol gösteren sözlü ışıklardan birisine göre:
“Öğrenmek akıntıya kürek çekmek gibidir Bırakıldığı anda
geriye sürüklenmekten kaçınılamaz
Aydın Boysan’ın okurlarıyla yıllardır sürdürdüğü sohbet, 38 kitabı ACELE ETME ÇABUK OL ile devam ediyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com