Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
241, bakaya, dönem, kdbk, kısa

241 Kdbk 241. Kısa Dönem Bakaya

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

241 Kdbk 241. Kısa Dönem Bakaya

241 Kdbk 241 Kısa Dönem Bakaya

Sevgili Tertip

Yalın berrak bir su gibi hem de dibi görünebilecek kadar berrak dizelerini okudum Hayatımda özel bir yeri olmadığını zannettiğim anılarımın aslında çok ta kıymetsiz olmadığını fark ettim Sağol… Betimlemelerini ve espirili bir dille anlatımını çok beğendim İnan resimler geçti gözümden yere vuran ayakların altında ezilen ve patlayan tohumların muzaffer uğultusunu duydum yeniden Yazmaya kıymet veren ellerine ve yaşamayı ciddiye alan öpülesi yüreğine sağlık Cümlelerinin içindeki sessiz çığlığı duydum ve sanki şu sözleri getirdiler bana

Sabret yüreğim sabret güneş doğacak
Amasyanın dağları kan kırmızı olsada
Uzakta bir yerlerde özgürlüğün sesi var
Elbisemde on dört cep sol cebimde canım var
Vurulupta düşmedim ama yüreğimde yara var

En derin sevgilerimle
Volkan KONAK

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,79 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com