Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biri, dinleyen, seni

SENİ DİNLEYEN BİRİ

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SENİ DİNLEYEN BİRİ

SENİ DİNLEYEN BİRİ

Rutubetli hava yürüyüşümü ağırlaştırıyor, ayaklarımın denetimini yitiriyorum iki ayağım sanki iki palet; yürürken elimde olmadan dışa doğru açılıyor Yazın dağlara yürürdüm eskiden ya da yüzerdim; üç yaz oldu denize girmiyorum Hiçbir zaman hanım hanımcık adımlar atabilen biri olmadım, uçar gibi, kaçar gibi bir tepeye tırmanıyor, bir maniayı aşıyor gibi yürürdüm Bir müzik sesi ulaştığında kulaklarıma, mesela Reşid Behbudov''dan Azeri bir parça duyduğumda, derinlerime kök salmış biri, yeşil dağlardan koparılmış bir büyükanneannesi olan Çerkez kızı, dans adımları atarak havalara sıçramak isterdi Yürürken bastığım yere dikkat etmediğimi söylerdi Halil; uzun yürüyüşlerimizde iki üç kez düşmekten kurtarmıştı beni Orada bir çukur, şurada sürpriz bir basamak, daha ileride hesaba katılmayan bir boşluk ve ben yeryüzüne değil gökyüzüne bakarak yürümek istiyorum "Salınarak yürümeyin öyle", derdi Zehra eskiden, Betül''le ikimize ki özellikle benim salınarak yürüdüğüm hiç söylenemezdi "Yürürken melekleri hatırlamalı, melekleri hatırlatmalıyız" "Sen melek değilsin, ben de değilim; hem meleklerin nasıl yürüdüğünü de bilmiyoruz" "Ne bileyim, işte, sokakta yürürken kadınlığı öne çıkmayan bir kadın, bir hanımefendi gibi yürümelisin"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com