Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altın, cüretkar, sayı, seri, soygun, tex

Tex Altın Seri Sayı : 44 Cüretkar Bir Soygun

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Teks ve Tiger Jack, Medina dükü ve arkadaşlarının yardımıyla, kayıp altın şehirde kara prens´e karşı bir isyan hazırlar Ama prens düşmanlarına karşı saldırıya geçer -Unutmayın, Herreira! Esir istemiyorum! Elinde silah olan herkes kılıçtan geçirilecek Bu Emre Kont Monterey ve dostları da dahildir -Emrinizi zevkle uygulayacağım altesleri Markiz ve yanındaki iki kişi dışarı çıkınca, kara prens derin düşünceye daldı Birkaç dakika sonra sadık soytarı Angel sessizliği bozdu -Herreira´ya çok büyük sorumluluk verdiniz prensim -Ne demek istiyorsun, Angel? -Herreira hırslı biri Asilerle birlikte kendi düşmanlarını da öldürecektir Bir süre sonra gölgesi tahtınıza düşer -O kadar ileri gidemez, Angel! Herreira benim gücümü tehdit edecek yapıda biri değil -Saraydaki Herreira bunu yapamazdı ama altın şehrin kara askerlerinin komuıtanı buna cesaret eder -Hah! Askerler büyük şeflerinden önce bana sadıktır Unuttun mu? (İçerikten)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 10092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com