Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, mutfağından, tarifleri, yalnızlık

Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]İlk öykü kitabı olan Fildişi Karası ile çok olumlu tepkiler alan Yekta Kopan, duru, abartısız, akıcı dili, yaşamın içinden seçilmiş, şaşırtıcı ayrıntılarla zenginleştirilmiş konularıyla; hüzün ve duygusallıkla mizah ve ironiyi dengede tutmayı başaran kurgularıyla, Türk edebiyatı içinde kedine özgü yolunu bulmuş görünüyor Olayın ön planda tutulduğu öyküleri, titizlikle işlenmiş, fazlalıklardan arındırımlış, çok yönlü, çok boyutlu karakterlerle donatılış, insan olan türlü şeyle bezenmiş Gerçekçi bir anlatım içinde hayalgücüne de çok yer vermesi, Yekta Kopan ın öykülerinin öne çıkan özelliklerinden Yaşam kurgulanmalıdır diyor Yekta Kopan ve insanlık durumlarından beslenen öyküler yazıyor

Ürünün Resimleri:

[*]Ödüllü Kitaplar : Sait Faik Öykü Ödülü

Diğer:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com