![]() |
Türk Kızlarının Özellikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Türk Kızlarının Özellikleri![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-) cırtlak renkli markası we fiyatı 100 m öteden belli olan "cast" ayakkabıların içine kot pantolonun paçasını sokar we herkesin onlara beğeniyle baktığını zannederler ![]() 3-) dış görünüşe değil iç görünüşe önem werdiklerini söyleyip karşılarına çıkan ilk yakışıklı we beyinsiz erkeğe aşık olurlar ![]() 4-) onların önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur ![]() ![]() ![]() ![]() 5-) kendilerini dünyanın en güzel kızı zannederler we bunu çewreye hissettirmeye çalışırlar ![]() 6-) kadın hakları diye çığırırlar ama kamu kuruluşlarında en hızlı onların işi görülür ![]() 7-) "aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttllııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma dilleri wardır ![]() ![]() ![]() 9-) onlara göre paran olduğu sürece adamsındır ![]() ![]() 10-)poposunu açıkta bırakan bodyler giyip gün boyu çekiştirirler ![]() ![]() ![]() ![]() 11-) edep yerlerine kadar görünecek kıyafetler giyip "erkekler sapık, bakıyorlar" derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12-) bir erkek kötü 1 şey yaptığında "erkek diilmi hepsi aynı" derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13-) mesajlarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatları resmi oldukları kişilere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerler ![]() 14-) erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atlarlar ![]() 15-) sokakta bağıra bağıra anıra anıra gülerler we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez ![]() ![]() 16-) kot pantolonu çizmenin içine sokup şebek olurlar ![]() 17-) duwarlarına gökhan özen posterleri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşlarıyla ayin yaparlar ![]() 1 1 plaza topuk giyip yürürken yao ming olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19-) gitar(ki ben çalıyorum), bağlama vs çalan erkeklerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa sallayarak yavşarlar ![]() 20-) yüzlerini fondotene ruja carta curta bularlar ![]() 21-) sınıfta ağlayıp sızlarlar nedensiz yere ![]() ![]() ![]() 22-) "ay arabeskmi dinliyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip bilgisayarlarında ibrahim tatlıses'in tüm albümlerini bulundururlar ![]() 23-) seninle mesleğin,araban,okulun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber olabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() 24-) 1 birayla sarhoş olup geceyi mahwederler ![]() 25-) okul eteklerini kısaltırlar |
![]() |
![]() |
|