Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
öldürdüm, önce

Önce Ben Onu Öldürdüm

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Önce Ben Onu Öldürdüm

Önce Ben Onu Öldürdüm

Lanet olsun! İnsan çelişmediği slogana olsun katılmaz mı? Bak yanındakinin de sesini kısmış oluyorsun Sevmiyorum bu yanımı Sonra ayrımsıyorum Ben de daha önce böyle yerlerde olmadım ki! Ara yollar yüzünden mi? Ne çok ara yol vardı! Hepsi bir başka sokak! Tüm sokaklarda bahçelerin, evlerin kapısı bir başka güzel Her evin içinde kendi güzellikleri Her ev için, en güzeli kendi içi Oysa evde yürünmez ki! Evde oturulur Evde, dıştan bakınca oturaklı bir yaşam sürülür
Okurlarımızın Bir Tersine Yürüyüş ve Yiğit İken Ölenlere adlı öykü seçkilerinin hazırlayanı olarak tanıdığı Hürriyet Yaşar, edebiyatımıza Anlatmaya Biri Gerek adlı öykü kitabıyla girmişti Önce Ben Onu Öldürdüm, onun ikinci öykü kitabı Hürriyet Yaşar, halkın içinden seçtiği öykü kişilerini olanca yalınlıkları içinde anlatıyor Türkiye’nin toplumsal ve siyasal ortamının da yansıdığı bu öyküler öncelikle güzel Türkçeleriyle dikkat çekiyor Öykü okumayı seven okurlarımız kaçırmasın

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,71 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com