Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gider, içindeki, kente

Herkes İçindeki Kente Gider

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Görüyorum Sokaklar kirli elbisesini giymiş Göklerden ölü beyazı yağıyor Yürüyorum Ayaklarım oraya sürükleniyor Bilmem ki bu kaçıncı gidişim? Ya dönemezsem, ya takılır kalırsam gizemine korkusu
Gideceğim, gitmeliyim, gidiyorum Yolun çapraşık kıvrımları oraya sürükleniyor Kim bilir, gözlerinin alacası neler dökecek avuçlarıma Oradayım O meçhul yerde yine
Kapının dibindeyim Bir uzun bekleyiş çağrısına gebe Belki zaman duracak, yosunları kucaklayacağım Ve sen olmayacaksın isinde kandilin Kapı açılacak Bilinmezin elleri tutacak ellerimi Bir demet kor verecek sabrımın bağrına Yalanların öldüğü baharı soracağım ona, seni değil

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com