![]() |
Eski Bilgisayarıdan Yararlanmanın 10 Yolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Bilgisayarıdan Yararlanmanın 10 YoluEski Bilgisayarıdan Yararlanmanın 10 Yolu Eski Bilgisayarıdan Yararlanmanın 10 Yolu ![]() Eski bir bilgisayarınız varsa, zavallıyı artık emeklilik çağında ağır Windows’la yormayın ![]() ![]() 1 ![]() Şu adreste Knoppmyth programını indirip bilgisayarı dijital video alıcısına çevirebilirsiniz ![]() 2 ![]() Şuradan yükleyeceğiniz IPCop yazılımı ile ağınızda güvenlik sağlayabilirsiniz ![]() 3 ![]() Elektrik tasarrufu için kötü olabilir ama misafir geldiğin de falan açabilirsiniz ![]() ![]() 4 ![]() Burada örneğini görebileceğiniz gibi LinuxCNC uygulanabilir bir teknoloji oldu ![]() 5 ![]() ZSNES ya da MAME oyunlarını indirip istediğiniz gibi oynarsınız ![]() 6 ![]() Fazla ziyaret edilmeyen sayfalarını evlerinde barındıran kişiler var ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() Bu tanımı çok seviyorum çünkü Windows’un örnek bilgisayar tanımı bu ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() Müzik kutusu deyip geçmeyin şu sistemi görmenizi isterim ![]() ![]() 9 ![]() Bir zamanlar ünlülerin evlerini izleyebiliyorduk ya da sadece ben izleyebiliyordum ![]() ![]() ![]() 10 ![]() Şu Trixbox programı ile telefon görüşmelerini internetten yaparak daha ucuza indirebilirsiniz ![]() İşte böyle bu yazıyı şuradan çevirir gibi yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|