![]() |
Youtube Kapandı Ama Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Youtube Kapandı Ama Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program )YouTube Kapandı aMa Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program ) YouTube Kapandı aMa Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program ) youtube mahkeme kararıyla engellendi ama bu sorunu aşmak için ağ bağlantılarında ufak bi ayar yapmanız lazım işte Normalde sizlerde bu sitelere girebiliyorsunuz fakat proxylerle uğraşmaktan sıkılmış durumdasınızdır biliyorum Anonymouse gibi sitelere de ihtiyaç duymayacaksınız ![]() Şimdi aşağıda anlatacağım yazıda yapacağımız adımlar aslında çok kolay fakat hiç bilmeyen arkadaşlar olabileceğinden resimler ile anlattım ![]() ![]() İlk resimdede anlaşıldığı gibi Ağ Bağlantılarımdan Kullandığınız Bağlantının üzerinde özellikler seçeneğine giriyorsunuz ![]() ![]() ![]() Resim 2 ’dede gördüğümüz gibi TCP/IP Protokolünü seçip özelliklere tıklıyoruz ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki gibi Yeğlenen DNS sunucusu bölümüne 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: DNS’i Elle vermenin hiçbir dezavantajı yoktur ![]() Ayrıca ISA Server kullanan ağ altındaki arkadaşlar dns i değiştirirseniz bir sorun oluşabilir lütfen önce bir pc de denemenizi öneriyorum ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|