Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
girmek, herşey, isteyene, kapandı, kolay, program, youtube

Youtube Kapandı Ama Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Youtube Kapandı Ama Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program )

YouTube Kapandı aMa Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program )
YouTube Kapandı aMa Girmek İsteyene Herşey Kolay ( No Program )
youtube mahkeme kararıyla engellendi ama bu sorunu aşmak için ağ bağlantılarında ufak bi ayar yapmanız lazım işte

Normalde sizlerde bu sitelere girebiliyorsunuz fakat proxylerle uğraşmaktan sıkılmış durumdasınızdır biliyorum Anonymouse gibi sitelere de ihtiyaç duymayacaksınız

Şimdi aşağıda anlatacağım yazıda yapacağımız adımlar aslında çok kolay fakat hiç bilmeyen arkadaşlar olabileceğinden resimler ile anlattım

İlk resimdede anlaşıldığı gibi Ağ Bağlantılarımdan Kullandığınız Bağlantının üzerinde özellikler seçeneğine giriyorsunuz (USB Modemlerde DNS’i Otomatik Aldığından Denemedim Bilginize) Kablolu Router’lı modem de Ve Linksys Wifi Modem de denedim

Resim 2 ’dede gördüğümüz gibi TCP/IP Protokolünü seçip özelliklere tıklıyoruz Sonra Aşağıda bulunan resimdeki pencereyle karşılaşacaksınız

Yukarıdaki gibi Yeğlenen DNS sunucusu bölümüne 4221 şeklinde ayarladıktan sonra Tamam’a tıklayıp çıkın Ve dilediğinizi yapın Artık bloke edilmiş sitelere girebileceksiniz

NOT: DNS’i Elle vermenin hiçbir dezavantajı yoktur DNS Telekom tarafından otomatik olarak verildiği için onların emri altında kalıyoruz Fakat ufak bir kandırmaca ile Telekom Sen sağ ben selamet

Ayrıca ISA Server kullanan ağ altındaki arkadaşlar dns i değiştirirseniz bir sorun oluşabilir lütfen önce bir pc de denemenizi öneriyorum

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com