![]() |
Windows Şifresini Kırma Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Şifresini Kırma YöntemleriWindows Şifresini Kırma Yöntemleri Windows Şifresini Kırma Yöntemleri ![]() Windows Administrator ve diğer kullanıcı hesapları şifreli ise ve windowsa giriş yapamıyorsanız ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Kaynak = Rap_Tiye 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Bu benim işime yaramaz demeyin şimdiden bi cd ye yazın bu dosyayı, ben 2-3 tane cd yaptım… DOWNLOAD ************************************************** ***** Windows Şifresini şifresini bilmeden kısayoldan değiştirme ![]() Windowstayken Başlat> Çalıştır kısmına aşağıdaki komut satırı ile windows kullanıcı adı şifresini değiştirebilirsiniz ![]() ![]() net user Kullanıcıadım 54321 net user Administrator 12345 ************************************************** ***** (Windows NT/2000/XP/2003/Longhorn) Şifresini Öğrenme Adım 1 ———————————————————————- 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ———————————————————————- Adım 2 ———————————————————————- 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ———————————————————————- Adım 3 ——————————————————————————————————- 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yöntem 2 : Burdan ************************************************** ***** Windows Administrator Şifreli değil ise Yöntem 1 : Bilgisayarı açılırken F8 Basın açılan seçeneklerden Güvenli Mod’ta acın Kullanıcı olarak administrator secin denetim masası Kullanıcı hesaplarından gerekli şifre değişikliğini yapabilirsiniz ![]() ![]() Yöntem 2 : Login ekranı geldiğinde ctrl+alt+del tıklayın cıkan pencereye kullanıcı adı Administrator yazın |
![]() |
![]() |
|