Üç Koca Yıl!... |
|
|
#1 |
|
jasmine
|
Üç Koca Yıl!...Gölgesinde yatmayı sevdim,
Okşamasını, nasırlı elleriyle ![]() ![]() ![]() Buğulu sesiyle dokunuşunu, Kulaklarıma ![]() ![]() ![]() Onuru sevdim, Dimdik duran bakışlarında ![]() ![]() ![]() Gülüşünde, Çizgi çizgi efkarı sevdim ![]() ![]() ![]() Öz'ünü sevdim sözünün, Esirgemeden ince ayarıyla öğreten ![]() ![]() ![]() Şimdi,An kaldı us/um/da Ecelle sözleşmene kırgınım baba ![]() ![]() ![]() Yürek ucumda yangının hala ![]() ![]() ![]() Usul usul özledim, yürek dayanmaz yoksa ![]() ![]() ![]() Ilık ılık yandım sana ![]() ![]() ![]() Derinden çektim hasretini içime ![]() ![]() ![]() Yokluğunun, Dertli yoksunuyum şimdi ![]() ![]() ![]() Zulum kar etti kendi adına ![]() ![]() ![]() Can telef oldu son bakışında ![]() ![]() ![]() Taktım baba, Göz yaşımı ardına ![]() ![]() ![]() Garipliğim gidişinedir ![]() ![]() ![]() Ahir ömrün gebeyken gama ![]() ![]() ![]() Olmadı baba ![]() ![]() ![]() Takvimler,dönümünde yılının ![]() ![]() ![]() üç koca yıl ![]() ![]() ![]() an kaldı ![]() ![]() taktım baba![]() ![]() ![]() Ağıdımı ardına ![]() ![]() ![]() Çözemezken ölüm bilmecesini ![]() ![]() ![]() Taktılar yakama ![]() ![]() ![]() Hatırımda yok olan silüetini ![]() ![]() ![]() Cüzdanımdasın baba ![]() ![]() ![]() Baş köşede ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ,ömür toprağından sessizce ![]() ![]() ![]() Sensiz kalan yanlarım bağırıyor ardından ![]() ![]() ![]() Baba ![]() ![]() ![]() Yorganını hazırlıyor dilim, Mezarında duayla ![]() ![]() ![]() Hoşcakal baba ![]() ![]() ![]() Hoşcakal ![]() ![]() ![]() Hazal Karadağ
|