|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açmakgüvenli, açılır, anlatım, bilgisayarı, güvenli, kipde, kipte, mod |
![]() |
Pc Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pc Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli ModPC Güvenli Kipte Nasıl Açılır ( Anlatım ) - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak - Bilgisayarı Modda Açmak - Güvenli Mod Kullanımı - Bilgisayar Pc Güvenli Modda Nasıl Açılır PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır ( Resimli Anlatımı ) Arkadaşlar şimdi pc hakkında bir sorununuz olduğunda ve yardım istediğinizde sorununuza göre yanıt veriyoruz ve bu yanıtların içinde güvenli kip ile aç tarzı cvp larımız oluyor ama çoğu kullanıcı bunu bilmiyor bende bundan dolayı böyle bir konu açma gereği duydum ve kendi bilgisayarımda resimli anlatım yapıyım dedim ![]() ![]() evet başlıyoruz: bilgisayarımızın güç düğmesine bastığımız anda klavyemizden sürekli F8 tuşuna basıyoruz ![]() ![]() ![]() sonra oradaki menüden en üst seçenek olan Güvenli mod da aç diyoruz sonra karşımıza şu görüntü geliyor ![]() ![]() sonra aşağıdaki görüntü geliyor ve bekliyoruz ![]() ![]() biraz bekledikten sonra hangi kullanıcı ile açıcağınızı soruyor ![]() ![]() ![]() ![]() kullanıcımızı da seçtikten sonra bize bir uyarı ekranı gelicek orada sistem geri yükleme yapıp yapmıycanızı sorucak siz sistem geri yükleme yapıcaksanız hayırı yapın yapmıycaksanız evet diyerek güvenli modda işleme devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|