Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açmakgüvenli, açılır, anlatım, bilgisayarı, güvenli, kipde, kipte, mod

Pc Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pc Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod

PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır ( Anlatım ) - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak - Bilgisayarı Modda Açmak - Güvenli Mod Kullanımı - Bilgisayar Pc Güvenli Modda Nasıl Açılır
PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır - Anlatım - Bilgisayarı Güvenli Kipde Açmak-Güvenli Mod
PC Güvenli Kipte Nasıl Açılır ( Resimli Anlatımı )

Arkadaşlar şimdi pc hakkında bir sorununuz olduğunda ve yardım istediğinizde sorununuza göre yanıt veriyoruz ve bu yanıtların içinde güvenli kip ile aç tarzı cvp larımız oluyor ama çoğu kullanıcı bunu bilmiyor bende bundan dolayı böyle bir konu açma gereği duydum ve kendi bilgisayarımda resimli anlatım yapıyım dedimumarım işinizi görür

evet başlıyoruz:

bilgisayarımızın güç düğmesine bastığımız anda klavyemizden sürekli F8 tuşuna basıyoruzkarşımıza aşağıdaki menü gelinceye kadar elimizi sürekli F8 e basıp çekiyoruz ve karşımıza aşağıdaki menü geliyor

sonra oradaki menüden en üst seçenek olan Güvenli mod da aç diyoruz sonra karşımıza şu görüntü geliyorburada enter e basarak kullandığımız windows da güvenli mod ile giriyoruz

sonra aşağıdaki görüntü geliyor ve bekliyoruz

biraz bekledikten sonra hangi kullanıcı ile açıcağınızı soruyorburada mesela kendi kullanıcınızda şifre varsa ve şifrenizi unutmanız durumunda bilgisayarın kendi kullanıcısı olan administratör kullanıcısı varbide kendi kullanıcınız varkendi kullanıcınızı seçip enter e basarak windows u açıyoruz

kullanıcımızı da seçtikten sonra bize bir uyarı ekranı gelicek orada sistem geri yükleme yapıp yapmıycanızı sorucak siz sistem geri yükleme yapıcaksanız hayırı yapın yapmıycaksanız evet diyerek güvenli modda işleme devam ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com