![]() |
Hardal Tohumlu Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardal Tohumlu BalıkHardal tohumlu balık Hardal tohumlu balık Hazırlama süresi 45 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 demet dereotu 750 gram balık filetosu 2 yemek kaşığı limon suyu 1 kilogram patates 80 gram margarin 3 adet salatalık 2 yemek kaşığı hardal tohumu 2 yemek kaşığı beyaz şarap 1 adet yumurta tuz karabiber Hazırlanışı: Balıkları irice doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatalıkları soyun, uzunlamasına ortadan ikiye kesin ve çekirdeklerini bir çay kaşığı yardımı ile çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Salatalıkları 20 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balığı dolaptan çıkarıp derisinin üzerine yumurta beyazı sürün ve bu kısmı kıyılmış hardal tohumlarına bulayın ![]() ![]() Kalan yağı kızdırarak balıkların önce hardal tohumlu taraflarını 4-5dk ![]() ![]() ![]() ![]() Dereotunu temizleyip kıyın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|